Louise Hart

Foredrag om kræft

Hvordan er det som forfængelig kvinde midt i 30'erne, pludselig at mangle et bryst, blive skaldet, og få taget æg ud fordi man ikke har fået børn endnu og er single?

Det fortæller Louise Hart om på en bramfri, sjov og knusende ærlig måde. Intet er helligt eller hemmeligt, og alt bliver vendt, fra sex til Hasholie. Louise kommer omkring hvordan man tackler en krise med humor, skønhedstricks, madglæde, musik, dans og hvordan man skider på janteloven, når man ifører sig en rød paryk og bærer sig selv med rank ryg og lidt ekstra pink læbestift.

Louise er bla kendt fra Ramasjang hvor hun har været børnevært sammen med Sebastian Klein. Udover det er hun sangerinde og sangskriver med 2 albums bag sig og hun barsler med et dansksproget album med ærlige sange fra sin opvækst og sit efterhånden meget erfaringsrige liv.

Lige nu er hun dog meget aktuel med en blog hvor hun har skrevet fra starten af sit kræftforløb. Bloggen er læst af tusindvis dagligt og har givet mange kvinder håb og glæde som selv står i samme situation. Hvordan forholder man sig til at få lavet nye plastikpatter, at skulle gå i seng med en fyr for første gang med 1 bryst? Hvordan lærer man at elske sig selv (kemo eller ej), og hvordan får man vendt en lortesituation til en smuk rejse?

Alt det, samt vejledning i parykker, kommer Louise med et rigtigt godt bud på. Krydret med et par numre med hende akustisk med hendes guitar og selvfølgelig alle de spørgsmål man orker.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Louise Hart Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!