Sig noget!

Nyt foredrag fra Anders Lund Madsen

Sig noget!

Torsdag 21. januar 2016 kl: 16:46

Kommunikation fungerer kun, hvis en eller anden åbner munden og bryder isen, og det gør altid ondt at være den første, men i det lange løb vinder man altid, hvis man siger noget.

Noget så opsigtsvækkende som et alvorligt foredrag af Anders Lund Madsen, der ellers har gjort en karriere ud af ikke at tage tilværelsen alt for seriøst. Men nu er han 52 år gammel og 26 år i så godt som alle afkroge af det danske mediebillede har lært ham en forholdsvis unik tilgang til sin omverden, som han nu er klar til at fortælle om.
Som en af de eneste danske mediemennesker er Anders Lund Madsen kendt for at kunne skifte fra at være sjov til at være alvorlig uden at miste troværdigheden nogen af stederne. Dette kræver en ret enestående evne til at se folk i øjnene og kommunikere med dem på en måde, så de ikke er i tvivl om, hvad der foregår. Dette er selvfølgelig mægtig effektivt, når man skal interviewe døende mennesker på et hospice eller skizofrene på en lukket afdeling, men det er mindst ligeså vigtigt, når man taler med en popstjerne eller en statsminister. Og hemmeligheden er tilstedeværelse og ærlighed og mangel på frygt for at kvaje sig.
Hvis man kan dét, så kan man tale med alle om alting, og hvis man kan det, så har man virkelig ikke noget at frygte, hverken på jobbet eller i privatlivet.
Følgelig er dette foredrag henvendt til virksomheder, grupper og enkeltpersoner, der af forskellige årsager har behov for inspiration til at optimere kommunikationen. Der vil være masser af gode eksempler og også praktiske øvelser, og selv om det er alvorligt, vil der også være masser af latter. Det skal jo helst ikke blive kedeligt at blive klogere.
Varighed: 1 time