Nyt show: Barnløs

Mere tryl med Rune Klan

Nyt show: Barnløs

Mandag 1. februar 2016 kl: 21:36

Den anerkendte tryllemester og komiker Rune Klan er tilbage med nyt one-man show. Hans femte i rækken vil fra februar 2017 ramme de danske scener.

Komikken og den skarpe replik er i en liga for sig, men trylleriet er og bliver omdrejningspunktet og det helt unikke varemærke. Med "Barnløs" vil karismatiske Rune Klan med sin afvæbnende facon, byde på masser af overraskelser, nye tricks og banebrydende ideer samt en stadig nysgerrighed til det publikum, som han elsker at forkæle.

Trods sine omtrent 40 gode leveår, har "Klanen" endnu ikke børn. Det betyder selvfølgelig en masse fritid og dermed god luft i kalenderen til at skam-øve et trick eller en joke til den ultimative perfektion.

Udover at øve sig og nyde livet er tiden siden sidste turné brugt på tryllekongresser verden over, komedieserien "Tomgang" med makker Øgendahl samt det helt nye web-fænomen "Trickyleaks" med de fremadpegende one-take tryllevideoer.

Den kommende turné byder også på en charmeoffensiv mod eliten på Det Kgl. Teater, hvor han, som en af ganske få komikere i øvrigt, har valgt at begynde det hele. Et flot afsæt for at sprede grin og god karma til resten af Danmark.

Gå ikke glip af Rune Klan LIVE fra 3. februar 2017 - køb billetter allerede nu!



Der er mer’! Komik og tryl i verdensklasse!