Hr. Skæg og Skattejagtsfabrikken

Hr. Skæg og Skattejagtsfabrikken

Børneunderholdning i høj kvalitet.

Hr. Skæg og Skattejagtsfabrikkens publikum inddrages fuldt ud i fortællingen og ingen børn forlader showet uden nye og spændende indsigter.

Skattejagtsfabrikken består af hr. Skæg fra Danmarks Radios Skæg med Tal og hans ven hr. Overskæg.

De to venner optræder med musik og teater i shows der fortæller en sammenhængende historie og giver et unikt indblik i hr. Skægs eventyrlige univers.

Showet drejer sig altid om besynderlige spørgsmål som skal besvares med alle midler. Hvis alt andet glipper har de to spasmagere heldigvis en helt utolig bog, nemlig "Bogen om Alt". Heri kan man læse om alt fra Julemandens tanker til smagen af giraf-mælk.

Skattejagtsfabrikken består af Mikkel Lomborg med det fantastiske skæg og hans ven, Toke Reunert, som bl. a. er guitarist og forfatter.

Udover at være kendt fra Skæg med Tal deltager Mikkel som sanger og muskier i N*Grandjean og har gennem årene optrådt i adskillige sceneproduktioner og som konferencier ved diverse modeshows og ferniseringer.

For tiden er parret igang med at producere verdens første Hr. Skæg-plade, samt at skrive en oplæsningsbog om Hr. Skægs oplevelser.

Skattejagtsfabrikken arbejder hårdt på at gøre hverdagen til et eventyr, fordi de tror på at man lærer bedst mens man leger.

Få et lille skud af Skattejagtsfabrikkens drømme-eliksir - og gå glad hjem med fornyet tro på livets forunderlighed.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Hr. Skæg og Skattejagtsfabrikken Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!