Anders Lund Madsen

Anders Lund Madsen

Foredrag efter behov!

Der eksisterer ikke i Danmark et menneske med sikrere hænder og roligere indstilling til formidling fra scene til publikum end Anders Lund Madsen.

Anders Lund Madsen er bredt funderet rent fagligt, og hvis ikke han kender emnet, så er han endog meget interesseret i at tilegne sig det. Så bare fyr løs. Jo værre jo bedre. Det kan ikke gå galt.

Han har rejst over hele verden i forbindelse med sit arbejde, ligesom han har været i Grønland og på Færøerne rigtig mange gange. Men det er Danmark, der gør ham vild, og han har været alle steder i vort land. Flere gange. Han er følgelig også kendt næsten alle steder, og selv om ikke alle er forelskede i ham som sådan, så er han alment respekteret som en okay fyr generelt.

Hvad end du har, så kan Anders Lund Madsen gøre det bedre. Hans superevne er stemning, og hvis du for eksempel arrangerer en begivenhed og finder dig selv i tvivl om, hvorvidt der mon bliver den rigtige stemning, så vil det være en god ide at hyre Anders Lund Madsen til at holde et indlæg. Eller måske være vært. Eller endog begge dele. For så sker det.

Foredrag:

Det Kan Ikke Gå Galt
Dette er Den Store Tur. Det er fri leg. Det er hvis man ønsker sig noget godt til sig selv, til sine medarbejdere, sine venner, sine medlemmer eller sine kunder – og man har ikke et specifik emne selv. Det Kan Ikke Gå Galt varer en time, og hvis det får lov, varer det halvanden, og hvis det virkelig er nødvendigt, kan det også vare tre kvarter. Og her får publikum en ret underholdende og samtidig umiddelbart brugbar opskrift på, hvorledes man lever et ganske enkelt og uhyre afslappende liv uden problemer ved blot at følge de tre trin, Anders Lund Madsen har udviklet på egen krop.

Hvad Som Helst
Dette er kundens store tur. Det er det modsatte af fri leg, for her er emnet givet – af jer/dig. Og det kan i sagens natur være Hvad Som Helst. Det kan tillige være så længe som helst og endog også hvor som helst. Hvis man for eksempel har en virksomhed, der producerer kloakeringsløsninger til arktiske områder og er ved at forberede et arrangement for leverandørerne, og man så mangler et indlæg om hygiejnen i et historisk perskektiv – og man samtidig gerne vil have et rar dag, hvor alle føler sig godt tilpas, når de kører hjem, da er det en fortræffelig ide at ringe efter Anders Lund Madsen.

Ikke fordi han ved noget om hygiejne i et historisk perspektiv, men fordi han gerne vil finde ud af det – plus at han evner at gøre det både klogt og sjovt samtidig, og så får leverandørerne den gode oplevelse, man ønsker.

Anders Lund Madsen vil meget gerne have udfordrende opgaver, jo værre jo bedre, og det er mere end okay at forvente formøder og eventuelle brainstorms i forbindelse med dette. Fordi han synes, det er sjovt. Og fordi han holder af at lære nyt. Og fordi han er virkelig god til at formidle.


Den Gode Vært
Anders Lund Madsen er en god vært. Han har – alene eller sammen med sin bror Peter Lund Madsen eller vennen Anders Breinholt – udført en gigantisk mængde værtsopgaver igennem de seneste 20 år indefor alle mulige genrer.

Han er ikke den vildeste og mest råbende vært på markedet, men han er uden sammenligning den mest driftsikre. Man kan sætte ham ind en time inden showstart, og det vil ikke gå galt. Følgelig er Anders Lund Madsen det trygge valg, hvis man ønsker, at arrangementet skal gå godt. Med Anders får man en vært, der sørger for sit publikum slapper af og morer sig samtidig – og tiden holder, og tingene bliver gjort, og alle har det godt bagefter.

Udenfor
Dette er et foredrag om at være udenfor. Ikke fordi Anders Lund Madsen selv er udenfor som sådan, men har har heller aldrig været indenfor for alvor, og hans interesse i omverdenen har til stadighed ligget hos folkene, der af den ene eller anden grund har befundet sig udenfor.

Det er ikke et foredrag om, at det er synd for dem, der er udenfor. Det er heller ikke et foredrag om, at det er finere at være udenfor. Det er et foredrag om, hvorfor man er udenfor, og hvordan man lever med det, og hvad man kan gøre for at komme indenfor, hvis man skulle ønske det.

Quiz
Ja, det er en quiz. Den er fleksibel alt efter behov, og der er præmier til vinderne, og hvis det skal være, så kan Anders Lund Madsens kone, der optræder som havfrue, være præmieuddelerhavfruen.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Anders Lund Madsen Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Relaterede artister

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!