Allan Olsen

Allan Olsen

Foredrag - Sig nej til stofferne!

Skuespilleren Allan Olsen er en erfaren og engageret foredragsholder, som rejser land og rige rundt og fortæller om sin egen historie som alkoholiker, og hvordan han fandt vejen ud af misbruget.

Allan Olsen har desuden i flere år arbejdet med kriminelle stofmisbrugere i de danske fængsler. Her motiverer han de indsatte til at gøre op med deres misbrug af euforiserende stoffer. Dette arbejde har givet ham en stor indsigt i, hvilke stoffer de unge eksperimenterer med, og hvilke negative og skadelige konsekvenser mødet med stofferne kan have.

I sit nye foredrag SIG NEJ TIL STOFFERNE! fortæller Allan Olsen på sin sædvanlige levende og engagerede facon om dette svære emne og vil undervejs komme ind på:

- De forskellige rusmidler: Hash, GMB-hætter, kokain, amfetamin og ecstasy samt andre syntetiske stoffer.

- Hvor kommer stofferne fra? Fra de store narkokarteller til de små hjemmeproduktioner.

- Om vejen fra flirten med stofferne i weekenden til afhængigheden med dagligt misbrug.

- Hvor ødelæggende et misbrug kan være for sociale relationer herunder familie, venner og kærester samt uddannelse, arbejde, økonomi, hvilket måske i sidste ende kan føre til en kriminel løbebane, social deroute og psykisk ustabilitet.

- Om risikoen for at få en plettet straffeattest og om strafferammerne omkring narkotika i det danske lovsystem.

Allan Olsen har været ædru alkoholiker i mere end 20 år. Han har spillet med i mere end 30 film og tv-serier og han har udgivet to bøger: "Et andet liv" og "Midt i livet". Han er gift og far til 2 børn.

I selvbiografien "Et andet liv" beskriver Allan Olsen åbent og ærligt den svære nedtur med alkoholen som fast ledsager til hele processen fra alkoholiker til ædru. I "Midt i livet" reflekterer han over, hvordan han formåede at ændre og at tage ansvar for sit eget liv. At sætte sig nye mål i tilværelsen og lykkes med dem. Om at være søn, far, mand, skuespiller og ganske enkelt om at være et menneske på vej gennem livet.

Booking af Allan Olsen ring tlf. 7020 3648
70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Allan Olsen Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!