Lise Mühlhausen

Lise Mühlhausen

Foredrag

Lise Mühlhausen er kommunikations- og performancetræner.

Hun arbejder med folk, der gerne vil have styrket deres troværdighed, autenticitet og personlige gennemslagskraft, når de er på. I mange år var hun leder og chefkonsulent i DR værter, hvor hun havde ansvaret for DRs mange hundrede værter og selv trænede 250 TV værter. Nu træner hun også topledere, forskere og andre der har brug for at få skærpet deres kommunikative evner.

Lise Mühlhausen har mere end 30 års TV erfaring både som vært, journalist og redaktør. Hun er uddannet cand. mag i psykologi og dansk og er desuden business- og lifecoach.

Når man kommunikere til et publikum, handler det om meget mere end ord. Derfor arbejder Lise med kropssprog og stemme og personlighed. Lise laver interaktive foredrag, hvor publikum får helt konkrete værktøjer til at blive mere fortrolige med at være på. Det kan være foran medarbejdere, til kunder, i medierne, til eksamen eller du skal holde en tale. Om dine udfordring er nervøsitet, du taler for hurtigt, ikke ved hvad du skal gøre af dine arme eller hvordan du skal gå og stå, så får du noget med hjem! Hendes erfaring er, at alle kan lære at blive trygge foran et kamera eller at tale foran en forsamling. I foredraget får du indblik i, hvad du kan gøre.

Lise er gift med skuespiller, Peter Mygind har to drenge på 25 og 18. Bor i Charlottenlund

Lise Mühlhausens foredrag :

Er du klar til at være på?

De fleste ledere skal være parate til at være på, hvor som helst og når som helst. Foran medarbejdere, bestyrelser, kunder og imedierne uden eller med kort forberedelsestid.
"Du skal bare være dig selv!", får man måske at vide. Det kan være svært at være sig selv i en situation, som føles unaturlig og som måske virker angstprovokerende. Det påvirker dit kropssprog, din stemme og i sidste ende om dit budskab kommer igennem. Få indblik i, hvad du ikke skal gøre og hvad du kan gøre for at kommunikere troværdigt!

Kvinder, mand jer op!

Et foredrag for kvinder, der vil nå deres mål.
Kvinder kommer ofte til at lyde og ligne små piger, når de bliver usikre. I forhandlingssituation, i diskussioner eller i en præsentation. Hovedet kommer lidt på skrå, stemmer bliver lille og lys og du mister din autoritet. Bliv bevidst om, hvordan du reagerer i pressede situationer og hvordan du kan styre din stemme og dit kropssprog og opnå det du vil!

Jeg dør, hvis jeg skal holde en tale!

”Jeg bliver nervøs, taler for hurtigt, ved ikke hvad jeg skal gøre af mine hænder og hvad hvis jeg går i sort?” Det er nogle af de udfordringer mange har, når de skal holde en tale, lave en præsentation eller skal til jobsamtale. Få værktøjer til at komme dine udfordringer til livs og få styr på din stemme og kropssprog, så du kan være dig selv og få dit budskab ud!


Lise Mühlhausen har arbejdet med nogle af landets allerbedste værter bl.a. Kåre Quist, Lise Rønne og Tina Müller ...


70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Lise Mühlhausen Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!