Reimer Bo Christensen

Reimer Bo Christensen

Reimer Bo holder underholdende og tankevækkende foredrag. Han deltager i debatten. Og river dig med. Book et foredrag til din virksomhed eller forening.

Reimer Bo er kendt som Nyhedsvært på TV-Avisen. Tidligere var han debatvært på Rigets Tilstand og "Reimer Bo" - og lavede samtaleserien "Reimer Bo møder...."

Forfatter til bøgerne "Min bænk i Abisko" og "Samtaler på TV."

Foredrag:

Sådan får du gang i butikken
Vi vil alle gerne arbejde et sted, hvor der er fremgang.
Den afgørende faktor for, at en virksomhed øger omsætningen, effektiviteten og udviklingen er kort og godt: Entusiasme.

Og den kan ikke købes for penge. Den kommer indefra. Og entusiasten går ikke efter en fjerdeplads. Reimer Bo har fem gode råd til, hvordan din arbejdsplads og virksomhed kan rykke i feltet.

Råd, der bygger på hans egne erfaringer fra en række virksomheder. Både som chef og som tillidsmand.

Du kan gøre en forskel. Måske ved at fokusere på det, der lykkes - frem for at finde fem fejl. Og så gør det jo heller ikke noget, at det er sjovt at gå på arbejde.

Hvad var det du ville sige?
Vi kender alle situationen: Pludselig bliver vi overrumplede. Vi så det ikke komme. Et andet menneske får overtaget. Og vi er ordløse. Og må gå slukørede hjem.

Sådan skal det ikke gå næste gang. Fidusen er grundig forberedelse. Spil situationerne igennem på dit eget indre filmlærred, inden du går til forhandling, starter et salg, skal sige sandheden til en medarbejder eller en chef - eller søger et nyt job.

Eller måske er det kæresten eller ægtefællen, der ville have godt af at opleve den ny dig. Hvordan brænder du igennem? Og hvordan forbereder du dig.

En toppræstation kan godt komme ud af den blå luft på en god dag. Men held er ikke nok til at skabe en karriere og en virksomhed og et godt liv.

Reimer Bo har et livs erfaringer med TV, radio og aviser. Et personligt og underholdende foredrag

Af kaos opstår det gode TV program
Hvad sker der bag skærmen op til og under en tv avis, eller en valgudsendelse.

Hvordan kan et interview med et menneske, journalisten aldrig har mødt før forløbe så roligt, at der opstår pauser?

Et foredrag om medier og mennesker. Foran og bag skærmen. Om spindoktorer, politikere og gudsbenådede skabhalse. Mød journalisten, der har lavet TV Avis, debatprogrammer, samtaler og talkshows.

Ordstyrer/konferencier
Reimer Bo bruges ofte som ordstyrer eller konferencier ved store arrangementer.

Senest ved DR's debatter forud for Europavalget i juni.
Han styrer også politiske høringer, årsmøder, tema-arrangementer og debatter samt politiske høringer, årsmøder, temaarrangementer eller debatter.

Og virksomhedskonferencer, kick-off arrangementer eller dialoger mellem ledelse og medarbejdere i større danske virksomheder
Reimer Bo er også ofte talkshowvært og debatmoderator ved arrangementer, hvor konceptet er udviklet til den konkrete lejlighed.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Reimer Bo Christensen Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!