Henrik Day Poulsen

Henrik Day Poulsen

Foredrag

Henrik Day Poulsen er psykiater og har arbejdet i flere år som overlæge på lukket psykiatrisk afdeling. Han driver også en privat praksis i København.
Henrik var i fire år ansat i Justitsministeriet retspsykiatriske klinik og har foretaget over 200 mentalundersøgelser af kriminelle.
Henrik har udgivet flere bøger blandet andet bestselleren ”Hverdagens psykopater”, der i 2014 lå nummer et på landets bestseller liste i mange uger.

Henrik anvendes ofte i medierne som psykiatrisk ekspert og har egen klumme og blog på Berlingske foruden, at han er fast debattør i flere radioprogrammer.

Henrik har siden 2003 holdt mange hundrede foredrag og elsker formidling.

Foredrag med Henrik Day Poulsen

Du kan booke et af nedenstående foredrag med Henrik Day Poulsen. men Henrik kan også bookes både til møder af 1 til 2 timers varighed, ligesom der kan bookes heldagskurser.
Henrik Day Poulsen tilretter sine foredrag til dit/jeres behov, så hvis du/I har et særligt emnet, som du gerne vil høre om, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7020 3648.

Som standardforedrag tilbyder Henrik Day Poulsen følgende:

1. Psykopaten på arbejdspladsen.
2. Psykopaten i parforholdet.
3. Den kriminelle psykopat
4. Fanatikerens psykologi
5. Konflikthåndtering på arbejdspladsen
6. Depression og angst – diagnose, behandling og arbejdsevne

Ad 1. Psykopaten på arbejdspladsen: Den psykopatiske kollega eller chef er ham (eller hende!), der altid overtræder de uskrevne regler. Kommer for sent, lyver, hopper over hvor gærdet er lavest, tager vanvittige chancer og risici, og optræder egoistisk og diktatorisk. Lær at spotte psykopaten på din arbejdsplads og få råd til, hvordan du bedst beskytter dig selv og den virksomhed eller organisation, du arbejder i.

Ad 2. Psykopaten i parforholdet: Den psykopatiske kæreste er ham (eller hende!), der altid sætter sig selv og sine behov øverst på dagsordenen. Psykopaten optræder dominerende og vil bestemme alt. Utroskab er ofte inde i billedet og når du selv siger fra, lover han guld og grønne skove. Mange psykopater drikker for meget eller har andet misbrug. Vold er nogle gange en del af hverdagen. Lær at takle psykopaten i dit privatliv og bliv bedre til at sætte grænser.

Ad 3. Den kriminelle psykopat: Vi læser om dem i avisen og gyser. Seriemorderne, voldtægtsmanden eller vaneforbryderen, der som Egon Olsen allerede i fængslet planlægger næste forbrydelse. Kom med ind i et spændende, men også frygtindgydende univers og kom helt tæt på den kriminelle hjerne, der indeholder følelseskulde, kynisk planlægning og nogle gange sadisme. Ikke noget for sarte sjæle!

Ad 4. Fanatikerens psykolog: Terrorisme var også til stede med 11. september 2001, men efter angrebet på World Trade Center taler alle om fanatikeren, hvor målet helliger midlet. Lær at forstå hjerner, som tilhører Anders Breivik og medlemmer af Islamisk stat. Hvilken psykologi lægger bag, at man kan dræbe hundrede af mennesker og hugge hovedet af dem i al offentlighed? Er de alle ”blot” sindssyge? Kom helt tæt på det fanatiske sind.

Ad 5. Konflikthåndtering: Hvordan håndterer du konflikter med dine kollegaer eller ansatte.? Nøglen til konflikthåndtering begynder med, at du kender dine egne psykologiske fortrin og svagheder. Få redskaber til at takle den besværlige kollega, klient eller borger.
Bliv bedre til at forstå dine omgivelser og lær at forstå psykologien bag mange af dagligdagens udfordringer.

Op mod hver femte af os oplever på et tidspunkt i livet af lide af en depression eller angstsygdom. I private virksomheder og offentlige institutioner er depression og angst en af de hyppigste årsager til sygemeldinger. Og hvad dækker stress, udbrændthed og post traumatisk stress syndrom (PTSD) egentlig over? Få et overblik over depressionens og angstens natur og lær hvad man kan gøre både medicinsk og psykologisk.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Henrik Day Poulsen Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!