Den Korte Radioavis

Den Korte Radioavis

Kendt fra Radio 24syv

Den Korte Radioavis leverer noget af det skarpeste og sjoveste satire i Danmark.

Den Korte Radioavis består af seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og nyhedsredaktøren Rasmus Bruun. Parret er kendt fra programmet af samme navn som blev lanceret på Radio 24syv i 2015.

Kirsten Birgit og Rasmus Bruun er et helt unikt makkerpar, som med tør sarkasme dissekerer verden og dagligdagen og på uhæmmet vis siger alt det, man ikke må sige.

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, som er en fiktiv person, beskrives som "en kombination af Ulla Therkelsen, Mette Fugl og Lone Kühlmann".

Kirsten Birgit er datter af hestehandler Jens Birgit. Hun har ingen søskende og ingen børn. Hun er oplært på DR TV Avisen under Jørgen Schleimann.

Hun har bl.a. dækket Tjetjenienskrigen i 1990'erne, hvorefter hun gik ned med en depression, for først at returnere som korrespondent i februar 2015 på Den Korte Radioavis.

Rasmus Bruun spiller rollen som den mere forsigtige og politisk korrekte redaktør, som ofte bliver udfordret af Kirsten Birgits bramfrie og usædvanlige holdninger til politik og livet generelt.

Til Prix Radio 2015 vandt programmet tre priser: "Årets Nyskabelse", "Årets Satire" og "Årets Radioprogram".

Den Korte Radioavis kan bookes til både underholdning, foredrag og som konferenciers.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Den Korte Radioavis Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!