Jesper Grunwald - Taxamanden

Jesper Grunwald - Taxamanden

Foredrag med Jesper Grunwald

Jesper Grunwald siger: Friheden truer i os alle … Og han ved, hvad han taler om, for han har betalt prisen på godt og ondt. – Men mest på det gode.

Jesper Grunwald har taget den omvendte dannelsesrejse. Det startede med en hurtig og stigende karriere i Danmarks Største mediehus, Danmarks Radio. Jesper Grunwald blev ansat som journalist på en regionalradio, men snart blev han hentet ind til undervisnings-, udviklings og ledelsesjobs. Han var en af strategerne lige bag Christian Nissen – den berømmede og berygtede generaldirektør, som fundamentalt ændrede DR’s. Jesper Grunwald fortsatte opad.

Jesper Grunwald ændrede og fornyede P3 efter Jørgen Horting, gjorde kanalen mere ung og journalistisk – og en dag blev han chef for den.

Han blev programchef og chefredaktør for al radioens indhold, afløste sin direktør i DR’s direktion – og udnævnt til ridder af Dannebrog. Men så skiftede DR generaldirektør og Grunwalds medvind lev til storme den modsatte vej. En dag fik han nok, bankede på chefens dør – og sagde sin højt-lønnede stilling op.

”.. Jeg skulle have været taxachauffør”, sagde Dan Turrel i sit berømte dig. Jesper Grunwald havde i mange år haft samme drøm – og han gjorde alvor af den. Skiftede chef-habitten til den sorte uniform og det store kontor til En sølvfarvet Mercedes Benz 200E med turbo og taxiskilt.

Og en dag åbnede han sit eget medie på Facebook og i sin egen blog. Ekstrabladet bad ham skrive en ugentlig klumme i søndagsudgaven og han har deltaget i en lang række radio- og tv-programmer. Og i efteråret kom Taxamand dk hans første bog JEG ER BARE TAXAMAND på forlaget Bogkompagniet

Jesper Grunwald fortæller om oplevelserne og menneskene bag sit eget slogan: ”Verden set gennem forruden på en Mercer”.

Du kan hyre Jesper Grunwald til foredrag i foreninger, på biblioteker, - eller måske til ”opening sessions” i virksomheders eller organisationers innovations- eller udviklingskonferencer. Som trænet mediemand og en gang landets dygtigste designer af radiokanaler, er Jesper Grunwald specialist i at målrette sine foredrag mod DIT særlige behov. Her er en lille buket:

•Den omvendte dannelsesrejse – fra Topchef i DR til taxamand.

Om turen op ad rulletrappen og på de bonede gulve, om at takke dronningen for ridderkorset. Og så tage turen ad gelænderet ned igen nogle få år efter.

•Historier fra den virkelige virkelighed - Om erotik og savn.

Om det moderne menneskes kamp for overlevelse, om danskernes syn på verden og verdens syn på os. Om humor og dyb ulykke. Om unge og gamle – og døden, der lurer lige om hjørnet. Om ludere og lommetyve. Om vrede men også om dyb, dyb kærlighed til livet. Kort sagt om det Danmark som fylder meget lidt midt i djøfiseringen og det professionelle politikervælde. Taxi-billeder fra den virkelige virkelighed.

•Så tag dig dog sammen, du gamle

– om hvorfor det ikke behøver være synd at blive ældre. Hør hvorfor karrieren ikke behøver at være en ret, opretgående linje og hvordan tilbageslag kan ændre dit liv radikalt – til det bedre. Gode råd fra sølvræven selv – fra en, der selv har taget en frivillig rutsjetur fra topchef i medieverdenen til oplevelserne i den virkelige, uredigerede virkelighed.


70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Jesper Grunwald - Taxamanden Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!