Anne Marie Helger

Anne Marie Helger

Foredrag efter behov!

Fru Helger har i årenes løb været aktuel med både teater, film, TV og shows. Mest banker Anne Marie Helgers hjerte for rollen som politisk engageret komikøse og samfundsrevser, men det mere seriøse skuespil magter hun skam også, hvilket hun senest beviser med dramatiseringen af Herman Bangs ”Irene Holm” instrueret af Lars Andersen.

Anne Marie Helger byder på musisk underholdning, og som altid, når fru Helger går på scenen, er det farverigt, kontroversielt og morsomt - og det er også for mænd!
Det hele kædes sammen af frit strømmende verbale falbelader i vanlig ord-ekvilibristisk Helger-stil. Anne Marie Helger har en hel del på hjerte, og hun uddeler en gevaldig opsang på kærlig og satirisk vis.

Fra en glad arrangør:
Det var et fantastisk godt show. Anne Marie Helger havde lavet et show, der ramte lige plet. Hun Havde brugt en masse af det, vi havde talt med hende om, men derudover havde hun lavet nogle observationer ved at gå rundt her i fagforeningen. Der blev klappet under showet, da det var færdigt, og da hun forlod os. Vores kollegaer var MEGET glade - de var vilde med hende før - men, nu er de endnu mere vilde med Anne Marie Helger.
Vi har al mulig grund til at være tilfredse - og vi kan anbefale andre at benytte Anne Marie Helger til lignende
arrangementer.

Mange hilsner fra Annette, FOA-København

Den midaldrende krakelerede komikøse optræder søllement, unplukket kun iført en pikant, prunkløs, let sommerlas. Hun vil lufte sine uforbeholdne meninger og holdninger til mange af samtidens betændte bylder.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Anne Marie Helger Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!