Lotte Heise

Lotte Heise

Foredrag der gør en forskel

Lotte Heise har nu med sin fantastiske udstråling, selvsikkerhed og levende kropssprog i en årrække rejst det ganske land rundt med sine talkshows.

Lotte Heise tilpasser sine forskellige shows til den enkelte virksomhed og har mange emner som hun tager under kærlig behandling.

Til erhvervslivet har Lotte Heise udviklet et nyt koncept, der betyder, at en virksomhed uden ekstra betaling kan få et unikt indlæg. For nærmere info herom kontaktes NKMusic. Alle Lotte Heises indlæg tilbydes endvidere på fransk, tysk, norsk og engelsk.

Relevans for din virksomhed:
"Det handler om at servere budskaberne, så de bliver taget ind. Hvis publikum ikke oplever et commitment, så spilder jeg deres tid".

"Jeg ved ikke, hvorfor så mange mænd hader mig, men det betyder utrolig meget for min tilgang til et erhvervsforedrag" siger Lotte Heise.

Der ligger en kæmpeeffekt i at stå foran f.eks. 50 "Lotte-Heise hadende" mænd, der som udgangspunkt ikke gider at høre på mig. De vil måske hellere have haft en anden, eller måske er de bare trætte af, at en "plaprende eksblondine" skal "belære" dem om noget, som jeg ikke burde have forstand på. Men når jeg har stået foran dem i en halv eller hel time og har vundet dem, når de tror på mig, så får jeg en speciel form for respekt. Dét giver et indlæg noget helt specielt, som er umuligt at indstudere.

Hele pointen med en god foredragsholder er at udstyre budskaberne og indholdet med en nærhed, en uomgængelighed, at modtageren ser sig selv i budskabet. Var det ikke tilfældet kunne man ligeså godt sende sine budskaber på en PDF-fil og bede folk om at læse dén igennem. Det handler om at fastholde sit publikums interesse og være helt til stede. Kører man sit eget løb - og så kan man ellers være nok så meget af en sprællemand - så bliver det på bekostning af budskaberne.

Man lytter altid til en, som man er sur på. Ret ironisk. Vi er simpelthen indrettet sådan, at vi ikke kan ignorere de personer, som vi allerhelst vil ignorere. Jeg ser en enestående mulighed for at gøre mig positivt gældende, når "folk er sure". Man kan kaste sig ud i et stort artyrium eller bestræbe sig på at huske, at man sjældent er ligeså relevant for nogle, som for dem, der er sure på en.

Alle Lotte Heise indlæg tilbydes på fransk, tysk, engelsk, norsk og selvfølgelig dansk. Lotte Heises motto er "foredrag, der gør en forskel".

Lotte Heise er vel nok Danmarks mest efterspurgte foredragsholder!

Nyt show:
DER KOMMER STADIG FLERE RYNKER
30 ÅRS JUBILÆUMSSHOW MED LOTTE HEISE

Det er 30 år siden, Lotte Heise her i september for første gang blæste ind på scenen med sit eget one-woman-show om modelbranchen: ”Bare det var mig”, og siden er det blevet til over 30 forskellige shows.

Lotte har stort set berørt alle de emner, der er værd at tage fat på fra ”Kedelige Mænd” over ”Hysteriske Kvinder” til ”Besværlige Børn” til hvor kikset, det kan være at ligge hos gynækologen! Mænd, kvinder og deres roller i forhold til hinanden har ofte både fået med grovfilen og fået publikum til at græde af grin.

Nu tager Lotte på turné med ’det bedste af det bedste’ fra de 30 år, hvor hun har delt danskerne i to: Dem der elsker Lotte Heise, og dem der elsker at hade hende.

Lotte Heises jubilæumsshow ”Der kommer stadig flere rynker” er på turne over hele landet i hele 2017 !!!

Et show, der ligger Lottes hjerte meget nær, er ”Selvfølgelig skal hun bo hos mig”, som er baseret på bogen af sammen navn, om Lottes fantastiske men også hårde rejse om livet med en handikappet mor.


Lotte er kendt for sine meninger og for at komme ud med dem – og så har hun en fantastisk smittende udstråling og med sit selvsikre og levende kropssprog, får hun publikum helt ud på kanten af stolesædet.


Nyt foredrag - Selvfølgelig skal hun bo sammen med mig

– om at bo med sin handicappede mor

Lotte Heise har igennem 3 ½ år boet sammen med sin handicappede mor der i februar 2011 fik en blodprop, som medførte en total højreside lammelse og Ekspressiv Afasi.

”Det betød at min superseje mor, fra at være et normalt fungerende menneske, ikke kunne ret meget selv, udover at hun mistede evnen til at tale. Hun forstår alt, men udtrykker sig umådelig begrænset. Det mentale fængsel syntes jeg var så synd for hende, at jeg lejede et hus, hvor hun kunne bo sammen med mig og mine dengang 14-årige tvillinger.

Det har været en lang, svær, anstrengende, men også livsgivende og smuk rejse.

Vi har grinet, grædt og kæmpet og det har været det hele værd, men da også en pris at betale!
Fra 1.3.2015 bor min mor nu en beskyttet bolig i Gentofte, tæt på alle sine veninder. Hun er kommet overens med at hun er afhængig af andre, har et fantastisk humør, læser hører klassisk musik og vi går stadig til koncerter og opera sammen, noget der altid uanset handicap eller ej – har været et vigtigt bindeled i vores stærke relation!”

Hør Lotte fortælle om sin og hendes mors rejse igennem 3 1/2 år i et usædvanligt bofællesskab, med tvillingedrenge, krybdyr, edderkopper og et par katte! Der kommer til at blive fældet en tåre, grint og masser at tænke over!

FOREDRAG: Sosu'erne skulle have en medalje.
Lotte Heise er nu klar med et nyt foredrag, hvor hun fortæller om sin holdning til ældreplejen og sætter fokus på Sosu-assistenternes arbejdsforhold og aflønning. Efter Lotte Heises mor fik en blodprop, har den rapkæftede entertainer, skuespiller og foredragsholder fået indgående kendskab til den kommunale ældrepleje. Og det har ikke altid været fornøjeligt, fortalte hun på Folkemødet på Bornholm.
Men selvom hun har været utilfreds med mange ting omkring sin mors sygdomsforløb, har hun stor respekt for hovedparten af de sosu-assistenter, der har hjulpet hendes mor.
Jeg har mødt langt flest søde sosu'er. De er dygtige, og de gør deres arbejde godt, og de er omhyggelige, lød det fra Lotte Heise.


"Giv dem en ordentlig løn"
Manglende rengøring, for få bade og situationer, hvor hendes mor er blevet taget op af sengen med en times forsinkelse, har chokeret Lotte Heise. For mange af den slags oplevelser gjorde, at hun besluttede selv at have sin mor boende i en periode. Det lærte hende, hvor krævende og fysisk anstrengende det er at passe et gammelt menneske, der skal have hjælp til det meste.
På den baggrund er hun dybt forarget over, hvor lidt en sosu-assistent tjener.

- Det kunne vi snakke med politikerne om. Hvordan det kan være, at et arbejde, der er så vigtigt, har så lav en løn? Det er fandeme for ringe. De skulle have en fortjenstmedalje, inden de blev 50, for der er de alligevel slidt ned, men det får de sgu ikke. Det får en eller anden åndssvag kaptajn med en polet på armen oppe hos dronningen, sagde hun.

Send djøf'erne i praktik
Men den lave løn og manglende anerkendelse er ikke det eneste, der hæmmer sosu'erne, ifølge Lotte Heise.
Der mangler omtanke i den offentlige sektor. Der har siddet nogle djøf'ere og lavet nogle rammer, men det er ligesom om, de ikke ved, hvad for nogle rammer, de opererer indenfor, fastslog hun.
Derfor synes hun, det ville være fornuftigt, hvis dem, der udregner logistikken og fordeler sosu'ernes tid hos borgerne, tog i erhvervspraktik.
På den måde kunne de få en fornemmelse af, hvor lang tid det rent faktisk kræver, hvis man skal have et menneske op af sin seng og følge ham eller hende på toilettet, forklarede hun
- Når der er en ny sosu, der skal læres op, så er hun sammen med en erfaren sosu, sådan er det med føl. Men der er ikke nogen djøf'er, der har været føl hos tre sosu'er på en super hård rute i Århus Nord, lød det fra den kontante kvinde.

Politikere må tage ansvar
Ifølge Lotte Heise er det især politikerne, der bærer ansvaret for de mange skønhedsfejl i ældreplejen. Derfor opfordrede hun folk til at hive fat i en politiker, hvis de mødte nogle på Folkemødet.
- Man kunne gå hen og sparke et par af dem over skinnebenet og sige, hvornår skal du gøre noget ved ældreplejen? Det ville jo måske være meget fornuftigt, sagde hun med et glimt i øjet.
Under hele sin mors sygdomsforløb har Lotte Heise insisteret på, at moderen skulle have værdige forhold - også i de tilfælde, hvor nogle har oplevet hende som besværlig, fortalte hun ærligt.
Det har været vigtigt for Lotte Heise at tage ansvar, men at træde ind i politik kunne hun ikke drømme om, forsikrer hun.


Kaos, Kærlighed og Krybdyr
Hvis du tror, at Lotte Heise snakker i søvne, så kan du godt tro om igen!

Med vanlig sylespids præcision spidder hun Danmark og danskerne et årti inde i det nye årtusinde.

Her er nogle af de emner, som Lotte Heise tager under kærlig behandling:
- den manglende konsekvens i folkeskolen
- dyrke sex med Batman-lignenede mand, der både er blind og døv
- teenageliv - der også omfatter en meterlang varan
- livsvigtige veninder
- de kvinder, der altid har lidt ondt af sig selv
- finanskrisen og dem, der alligevel scorer kassen
- hvorfor de STORE følelser er SÅ vigtige
- mænd, der sveder "opad"
- hvorfor hun bare ikke kan leve uden musik
- hvorfor hun elsker "indlæg"
- og farvefjernsyn, der bare er for dumt


Dette og meget mere - serveret i en crazy, cool og comedy-close stil vil sikre en aften, hvor alle lattermuskler, hele hjernen og resten af kroppen kommer en tur i den åndelige vridemaskine!

Kirkeforedrag af Lotte Heise:
Næstekærlighed er omsorg for andre mennesker og det at føle sig ansvarlig for ethvert medmenneskes velfærd uden hensyn til hvem de er, hvordan situationen er eller hvorfor de skal have din "kærlighed" eller hjælp!

Næstekærligheden er et eksempel på en aktiv, udadvendt kærlighed.

Det er de færreste der kan sige aktivt "nej" til begrebet Næstekærlighed. Det er et smukt ord, som de fleste af os, har et forhold til i en eller anden forstand. Men det er faktisk både svært og kompliceret at være ægte næstekærlig.

Når Lotte Heise drager ud i de danske kirker med sit enkle, klare kristne budskab - vil de fleste rejse fra kirkebænken med en fornemmelse af at forstået noget grundlæggende og have lyst til at gøre en forskel - for andre og sig selv!

Lotte Heise fortæller om Næstekærlighed og Medmenneskelighed, så høj som lav, og ung som gammel næsten kan smage ordet. Lotte Heise har i over 2 årtier taget pulsen på Danmark, danskere og især vores moral, og med stor kærlighed og forståelse kommer Lotte Heise ind på hvorfor det er så vanskeligt at gøre det rigtige - selvom man egentlig godt ved hvad det rigtige er:

- Hvorfor er der så få der rejser sig i bussen for andre?
- Hvorfor orker vi ikke snakke med den gamle, ensomme underbo?
- Hvorfor vender vi ryggen til, når vi ser et barn blive overfuset eller slået af sine forældre?
- Hvorfor gider vi helt ikke være sammen med dem der er svage og syge?
- Og hvorfor skal vi spørges før vi hjælper?
- Hvorfor findes der byer hvor ingen holder døren for hinanden?
- Hvorfor smiler vi aldrig når vi ser 3-4 mørkhårede drenge?

ØVRIGE SHOWS OG FOREDRAG
NYT: Der kommer stadig flere rynker
Lotte Heise - helt klassisk
Kan du nå det? - en overlevelsesguide for børnefamilier
Min far mobber bedre end din
FAR, MOR & BØRN
Det' da løgn - Lotte Heise show 2009
Skyd Lotte Heise
Vi lever for lidt!!
Damer, Duller & Drengerøve
Hvorfor skal vi ikke tro, at vi er noget?
Kvindeliv på job
Gravid og hva`så!
Dig & Mig og vi 2!
Mandfolk og søde pi'r!
Så sundt som det er sagt!
Sig hvad du mener!
Ansvar er noget man ta'r!
Hvorfor elske man(d) magt?

Book Lotte Heise på tlf. 7020 3648

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Lotte Heise Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!