Søren Dahl

Søren Dahl

Foredragsholder og konferencier fra Cafe Hack

Danmarks sjoveste radiovært.
De fleste kender Søren Dahl som den flinke radiovært fra "Café Hack" på P4. Men han optræder lige så hjemvandt i rollen som "sjov mand" - som solist, komiker, konfrencier, foredragsholder eller som entertainer. Hans humor kan være underspillet, hyggelig og jysk, men han kan også forvandle sig til et frådende vittigheds-monster, som river skarpslebne vitser af sig i højt tempo.

Om det er som vært, foredragsholder, konferencier eller moderator, så underholder Søren Dahl med sin helt personlige stil. Han nyder at gå til vaflerne foran et veloplagt publikum og folder sig gerne ud i en skønsom blanding af livskloge ord, musik, alvor og humor. Søren Dahl interesserer sig for alt, livskvalitet, kvinder, mad, miljø, religion og musik, for bare at nævne nogle få af hans yndlingsemner, og så er han ægte interesseret i mennesker omkring sig. Når han først går i gang, kommer han vidt omkring – med sans for at blande skidt og kanel med stor musikalitet og medmenneskelighed.
Søren Dahl optræder veloplagt og scenevant og skræddersyr sit foredrag eller oplæg til den enkelte begivenhed. Han indgår gerne i dialog omkring planlægningen af det enkelte arrangement og er kendt for at være særdeles idérig.

Book Søren Dahl til kirker, foreninger, aftenskoler:

NYT FOREDRAG: Med Fanden i hælene
I forbindelse med udgivelsen af erindringsbogen ‘Med fanden i hælene’ kan Søren Dahl opleves i et helt nyt foredrag. Her fortæller musikeren, kapelmesteren og radioværten åbenhjertigt anekdoter fra tiden med Cafe Hack og sit liv i showbiz, men først tager han læseren med en tur tilbage i tiden – tilbage til barndomshjemmet i Thy, hvor han voksede op som yngste barn i en søskendeflok på seks og tidligt fandt sin klang i livet ved familiens gamle klaver. En barndom fuld af musik, men også af følelsen af at skille sig ud. Det er også en historie om mindreværd og om brydningsfulde teenageår, hvor især morens hang til indremissionske forbud kolliderede med unge Sørens spirende interesse for svaj i bukserne, Jimi Hendrix og piger uden BH.

Søren Dahl beretter også om kvinderne i sit liv, om den svære kærlighed og om at blive far sent i livet. Og ikke mindst om afsavn og livet på landevejene, når han turnerer landet rundt med sine shows, men også om en utrættelig og ægte nysgerrighed på andre mennesker, som gang på gang brænder igennem i hans møde med publikum.

Det gode liv
Vi har kun ét liv, så vi kan lige så godt nyde det i fulde drag.
Det er udgangspunktet for Søren Dahls foredrag om "det gode liv", der handler om selv at påtage sig ansvaret for at få det bedste ud af livet.
Med udgangspunkt i skæve anekdoter og historier fra det virkelige liv, giver Søren Dahl sit bud på, hvordan man lever ”det gode liv” – serveret med den sædvanlige lune og humoristiske tilgang, man kender fra radioprogrammet Café Hack. Søren Dahl vil tale om livsglæde, for det er jo sådan med livsglæde, at jo mere man bruger af den, jo mere er der tilbage.
Et musikalsk foredrag, hvor Søren Dahl inddrager et klaver eller flygel, i sit livsbekræftende univers.

Book Søren Dahl til virksomheder og organisationer:

Det gør jo ikke noget, det er sjovt at gå på arbejde

At gå på arbejde er en nødvendighed for de fleste, men derfor behøver det jo ikke være en sur pligt. Og der er mange gode grunde til at arbejde med humor på arbejdspladsen, for meget tyder på at en god stemning, giver medarbejderne større overskud og mindre sygefravær – så det er bare med at komme igang.

Som Danmarks mest populære radiovært er Søren Dahl en mester i at få smilet frem hos mennesker, han møder. Med sin velkendte lune og skæve tilgang til verden vil han sætte fokus på arbejdsglæde og på hvordan, vi kan hjælpe hinanden til at få et sjovere arbejdsliv. Et sjovt og lvsbekræftende foredrag, krydret med anekdoter og historier fra det virkelige liv, der forhåbentlig kan resultere i, at alle på arbejdspladsen går en lille smule gladere på arbejde, og kommer gladere hjem igen.

Book Søren Dahl, som moderator/ordstyrer:

Efter snart 10 år som vært for Danmarks mest populære radioprogram,
Café Hack, må Søren Dahl være en af dem i landet, der har gennemført
allerflest interviews med mange meget forskellige personligheder – alt
fra sportsstjerner over rockmusikere til politikere, royale, statsledere og forfattere. Den baggrund har givet Søren Dahl en evne til at sætte sig ind i forskellige menneskers situation, give plads og samtidig holde fokus på samtalens kerne. Som moderator og ordstyrer kan Søren Dahl med kyndig hånd og overblik lede en debat, og samtidig sætte sig i publikums sted og stille alle de gode og ikke mindst de “dumme” spørgsmål, der gør debatten interessant og vedkommende.

Book Søren Dahl, som konferencier:

Som pianist, sanger, komiker og professionel vært er Søren Dahl en
konferencier, der kan spille på rigtig mange tangenter. Med humor og lune agerer han værten, der får et arrangement til at forløbe
gnidningsløst. Samtidig kan han levere et muntert afbræk med tilpasset underholdning med sang, musik og humor, der sikrer et varieret program og skaber en god stemning under hele arrangementet.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Søren Dahl Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!