ABBA Revival Band

ABBA Revival Band

En aften med de allerstørste ABBA-hits!

ABBA Revival Band er det perfekte coverband til disko-glade gæster

ABBA Revival Band har skabt sig et ry som et af de allerbedste ABBA-coverbands. Med stor kærlighed til det det svenske forbillede, leverer de hele perlerækken af ABBA's uforglemmelige sange: Mamma Mia, S-O-S, Fernando, Ring Ring, Voulez Vous, Money Money, Knowing Me Knowing You - listen over de udødelige discoklassikere er lang, og du kan være sikker på, at de leveres med sikker hånd og musikalsk overskud af ABBA Revival Band - "… the second most original Scandinavian ABBA band".

Et imponerende disco-show
ABBA Revival Band er også kendt for at levere et imponerende live-show, der med de 4 velkendte frontfigurer og et velspillende backingorkester i originale 70'er-kostumer kommer forførende tæt på den ægte vare. Med discolys og bløde vokal-harmonier tilsat brede bukser, lange støvler, satin, glimmer og pailletter skaber ABBA Revival Band den helt rette 70'er-stemning, som var det det originale set-up med Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid, der stod på scenen. De 7 professionelle show-musikere i ABBA Revival Band har turneret i Danmark, Grønland og Tyskland og medvirket i flere radio- og tv-shows, og alle steder de kommer frem, modtager de store roser de for deres flotte show.

Det perfekte band til festen
Abba Revival Band er et at de ældste og mest erfarne coverbands i landet, og gennem årene har bandet udviklet sig et yderst professionelt og dygtigt orkester, der ved, hvad der skal til for, at et arrangement bliver en succes. Utallige festivaler, byfester, spillesteder og firmafester har i tidens løb måttet bøje sig for bandets uimodståelige opfordring til fest, dans og fællessang.
Book ABBA Revival Band hos NKMusic og få det perfekte band til festen.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book ABBA Revival Band Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!