Anders Munch

Anders Munch

Musik og rabalder

Anders Munch & Broderskabet fortolker Kim Larsen og Gasolin' for fuld udblæsning!

Munch & Broderskabet
Anders Munch har nu været på landevejen med sit Kim Larsen og Gasolin'-show i mere end 20 år, og festen fortsætter. Anders spiller til alt - lige fra konfirmationsfester og Go'aften Danmark til koncerter i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Færøerne.

Du kan få det show, der passer dit arrangement bedst. Er det Anders, du skal have ud til et indslag med blot ham og hans guitar, eller skal den have fuld gas med hele det festlige og underholdende band, så løfter vi opgaven.


Solo
Anders optræder som indslag ved alle former for arrangementer - både private såvel som ved firmaevents - akustisk med sang og guitar.


Duo
Få Anders ud sammen med sin faste sidemakker. De løser alle opgaver, om det er indslag på messer, til firmafester, eller om det er et privat arrangement. De to herrer er ligetil og festlige. Men frem for alt og som så mange gange før - de fanger publikum! Og ét kan du med sikkerhed forvente: Der er dømt fest og fællessang, når duoen går på scenen.


Band
Når de 4 herrer entrerer scenen, skal du forberede dig på en oplevelse, du sent vil glemme. Der er dømt fest - og det vel at mærke på den fede måde. Få Rita, Rabalderstrædet, Længes Hjem, Tarzan Mama Mia, Jutlandia og alle de andre - så du tror, det du hører, er løgn.


Hvad kan du forvente....
Anders Munch og resten af Broderskabet vægter den "rene vare". Intensitet og dynamik - og der næres dyb respekt for de traditionelle rødder i musikken. Anders har et bredt og alsidigt program med Kim Larsen og Gasolin' og har specialiseret sig i både at spille og fortolke Larsens musik. På kopitro vis bevæger Anders sig gennem et univers af sange, der aldrig går i glemmebogen.

Vil du sikre dig en succesoplevelse til dit næste arrangement - så book Anders Munch allerede nu!

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Anders Munch Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!