Anders Hornshøj

Anders Hornshøj

Vandt DanskPOP Talent med original musik

Anders Hornshøj og seerne vandt.

Når Anders Hornshøj indfinder sig på scenen, skal du forberede dig på en ordentlig omgang pompøs pop/rock.

Den 31 årige nordjyde er en garvet musiker, der allerede har turneret rundt om i hele landet med sin musik, det er dog først i Dansk Pop Talent at han for alvor står frem som solist på scenen.

Når han stiller sig på scenen, kan man godt forberede sig på en optræden der giver kuldegysninger, og ikke mindst kan mærkes helt ned i maven.

Da Anders Hornshøj, med rødder i Herning og Aalborg, sang sig til tops i DanskPOP Talent finalen på dk4, så over 85.000 danske tv-seere med, viser de nyeste seertal fra Gallup.

dk4 har igen i år satset stort på den levende danske musik, og lørdag aften kulminerede det i den direkte transmission fra Forum Horsens, som ikke blot blev en publikumssucces men også en stor musikalsk triumf for de ti finalister, som optrådte med nyt dansk materiale skrevet specielt til finaleshowet.

Da finalens spænding var på sit højeste havde dk4 suget over 4 procent af landets tv-seere til DanskPOPen, og det er den slags seertal der giver holdet bag den danske musiksatsning ekstra blod på tanden.

”Vi vil gerne give dansk musik og de danske musiktalenter en solid platform at komme videre fra, og det har vores seere taget rigtig godt imod. Det glæder mig, og styrker mig i min tro på, at rigtige mennesker der spiller original musik stadig har tag i den brede befolkning,” siger dk4s grundlægger og administrerende direktør Stig H. Hasner.

De flotte seertal fra lørdag aften på dk4 viser da også, at alle aldersgrupper var stærkt repræsenteret og at der faktisk var en stor del af de der fulgte det musikalske slags gang som var under 25 år.

”Det viser bare at DanskPOP stadig er relevant – ligesom dk4, og at der stadig er behov for tv-shows som tager deltagerne alvorligt uden at gøre dem til grin,” slutter tv-direktør Stig H. Hasner.

Anders Hornshøj er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg med hovedfagene sang og korledelse.
Interessen for musik begyndte tidligt for Anders Hornshøj, i Herning Kirkes drenge og mandskor under ledelse af Mads Bille. Anders Hornshøj har siden arbejdet med rytmisk musik og undervist og sunget på danske og udenlandsker scener.
Anders er sanger og medejer af den internationale ankerkendte gruppe og firmaet Postyr Project der har markeret sig nationalt og internationalt, med deres blanding af de rene sangstemmer og den moderne elektroniske poppede lyd.
Postyr Project er blandt andet støttet af Statens Kunstfond og flere andre. Læs eventuelt mere på www.postyrproject.dk

Anders var sanger i vokalgruppen www.Vox11.dk i 11 år og korleder i fem år. Gruppen har også markeret sig i ind- og udland med stærke rødder i Herning, hvor Vox 11 opstod i 2002. De synger moderne nordisk pop og R’n’B og har vundet priser for deres musik.
Både Postyr og Vox 11 har udgivet flere cd’er.

Udover at være aktiv sanger, laver Anders workshops i sangteknik og kor. Blandt andet på The Real Group Festival, Vejle Rytmiske korfestival, Aarhus Vocal Festival, Acapellica i Hamborg, Aalborg korfestival.
Fokus er, at stemmer kan mere, end de fleste er klar over, hvis man arbejder intenst med den enkelte sanger, gruppe eller kors styrker.
Derudover har Anders været sangcoach for DR på MGP og for nogle af de voksne artister i Dansk Melodi Grand Prix.
I 2013 blev Anders ansat som hovedfagsunderviser ved Det Jyske Musikkonservatorium og Aalborg Universitets Musikvidenskab. Været backingsanger for producere som Mogens Binderup og Søren Bundgaard.

Anders’ styrke og drive er, at kunne samle folk, skabe god energi og atmosfære. Desforuden spiller Anders også i de to festbands Yatzy! og Funky Monkeys. Se mere på www.yatzymusic.dk og www.funkymonkeys.dk.

I 2017 vandt Anders finalen i Dansk Pop Talent med eget musik over 54 andre dygtige deltagere.

”Hvad der end sker” – Dansk Pop Talent

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Anders Hornshøj Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!