Anti Social Media

Anti Social Media

Vinder af Dansk MGP 2015

Da drengegruppen Anti Social Media debuterede i Melodi Grand Prix, havde de et stærkt hold bag sig. ’The Way You Are’ er nemlig skrevet af Chief 1 og Remee – der vandt konkurrencen i 2012.

Du kan lige så godt nu lære dig navnene Philip, Nikolaj, David og Emil. Til sammen former de fire gutter nemlig gruppen Anti Social Media, der debuterede i Melodi Grand Prix 2015 i Gigantium. Tre måneder senere stod de igen klar på den internationale scene til Eurovision Song Contest i Wien. Med en rigtig ørehængersang, nemlig den Beatles-inspirerede ’The Way You Are’:

- Det er en livsglad sang med en fed energi, der gør én glad i låget. Den kan nok bedst beskrives som en 1960'er-inspireret sommerpop-sang, fortæller 19-årige Philip, der er forsanger i gruppen.

Hver for sig har drengene spillet masser af musik, inden de dannede Anti Social Media. Her er Philip forsanger, Nikolaj spiller guitar, mens David klarer bassen og Emil tager sig af trommerne


Anti Social Media Faktaboks:


• Philip er 19 år og flytter snart til København (bor pt. i Fredericia). Nikolaj er 19 år og bor i Køge. David er 25 år og bor på Nørrebro i København. Emil er 24 år og bor i København
• Philip og Nikolaj blev begge studenter i sommers. David læser en bachelor på Rytmisk Musikkonservatorium, mens Emil med egne ord har ”50 % studentereksamen”
• Alle drengene i Anti Social Media er singler – undtagen Emil, der har en kæreste
• Drengene har alle spillet musik på må og få de sidste par år
• Grand Prix bliver dog klart det største, de indtil videre har prøvet: ”Her får man muligheden for at “stjæle” tre minutter af næsten 2 millioner danskeres tid, hvor alt opmærksomheden er på den ene sang, man tager med”, mener Philip


Fem ting du ikke vidste om Anti Social Media:
• Philip er en international herre: ”Jeg blev født i Dubai og har en engelsk far”
• Nikolaj er – ligesom ganske mange andre danskere – ret vild med indbyggerne i den fiktive by Korsbæk: ”Jeg har set hele Matador-serien!”
• Hvis man vil glæde David med kulinariske lækkerier, skal man stå tidligt op: ”Min livret er morgenmad; dobbelt espresso, en ostemad og et blødkogt æg. Sådan!”
• Emil lader sig ikke kun inspirere musikalsk af de store musiklegender. De har også indflydelse på hans hår: ”Jeg bruger samme pomade til håret som Elvis og Johnny Cash!”
• Grand Prix-yndlingssangen hersker der ikke meget tvivl om. Det er ’Dansevise’ fra 1963. Med drengenes ord ”ét af de bedste numre skrevet i Danmark nogensinde!”

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Anti Social Media Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!