Beat The Meetles

Beat The Meetles

Beatles kopi - coverband

En Beat The Meetles koncert er en musikalsk tour-de-
force igennem de fire Liverpool-drenges mest spændende og hektiske år.

Til en Beat The Meetles koncert spilles materiale fra den første singleudgivelse "Love Me Do", over Beatlemania-højdepunkter som f.eks. "A Hard Day's Night" og "Help".
For også at give publikum den ultimative visuelle oplevelse, optræder Beat The Meetles i første afdeling af koncerten i grå Beatles-suits identiske med Beatles egne fra 1963. Til den senere periode ifører Beat The Meetles sig farvestrålende Sct. Pepper-uniformer - instrumenter og forstærkere er naturligvis identiske med dem, The Beatles benyttede.

Siden Beat The Meetles startede i 1994, har de støt og roligt bevæget sig frem i hierarkiet blandt Beatles-tributebands, både herhjemme og internationalt. Senest nød de stor succes på den internationale Beatles-festival i Liverpool, hvor de ikke bare fik megen ros, men også var blandt de få udvalgte, der fik lov til at spille i “The Cavern Club” – stedet The Fab Four udsprang fra. Denne oplevelse gav bandet endnu mere blod på tanden: De er nu mere velspillende end nogensinde, uanset om man hører dem på en af landets store festivalscener, eller til et klubjob i det danske natteliv.

Beat The Meetles' grundlæggende filosofi er at opføre numrene nøjagtigt magen til originalerne, hvilket ikke umiddelbart er en nem opgave, men Beat The Meetles lever op til ambitionerne! I almindelighed fordi alle fire bandmedlemmer er professionelle og musikalsk kompetente til at løfte opgaven. Og i særdeleshed fordi de formår at genskabe lydbilledet ned til mindste detalje, i og med de alle benytter instrumenter og udstyr, der er nøjagtigt magen til originalernes.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Beat The Meetles Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!