ben9boss

ben9boss

Festband - partyband

Benni Christiansen er ophavsmand til og kapelmester i dette orkester, der har som mål at være det bedst lydende og sammenspillede festband, du kan forestille dig.

ben9boss kan ikke sammenlignes med nogen andre festbands, da orkestret udelukkende er sammensat af topprofessionelle musikere og sangere, som til dagligt spiller med alle de store danske kunstnere og bands.

Det betyder selvfølgelig også, at kvaliteten er i top hver gang, uanset hvilke bandmedlemmer, der spiller i ben9boss til din fest.

Hele grundideen med bandet har været at vælge nogle af de bedste sange fra 70’erne, 80’erne, 90’erne og op til nu – og spille dem ”live” med så meget spilleglæde og musikalsk overskud, at det kan mærkes helt nede i baren.

ben9boss vil sammen med jer sammensætte sangene ud fra behov, bestemte ønsker og smag, så festmusikken har den dynamik i topkvalitet, med alle gæsterne på dansegulvet. Vores repertoire tæller over 100 sange.

Begge frontsangere i ben9boss er af international klasse, som både vil synge lead og som duet i deres 2 timers lange show.

Lad ikke din/jeres firmafest, reception, event, bryllup, fødselsdag, m.m. gå glip af denne musikoplevelse, som du aldrig vil glemme…

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book ben9boss Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Relaterede artister

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!