Café Kølbert

Café Kølbert

Sjove tjenere til firmafest

Café Kølbert har over 25 års erfaring med at optræde til firmafester. Mange er vendt tilbage igen og igen. Café Kølberts egner sig perfekt til firmafester.

Inden firmafesten sætter Café Kølbert, i samarbejde med jer, sig grundigt ind i netop jeres virksomhed - produkter, organisation, vision, mission, aktuelle emner og centrale personer. Alt dette bruger Café Kølbert til at skabe et helt unikt show, skræddersyet til jeres virksomhed og firmafestens anledning.

Café Kølberts uforskammet høflige tjenerstab mestrer intelligent underholdning i verdensklasse. Til en firmafest vil showet typisk foregå, imens gæsterne spiser. Og de skøre tjenere serverer en blanding af vanvittig komisk og stilfuld underholdning ved bordene, optrin på gulvet, og genial sceneunderholdning.

Et Café Kølbert Show varer som oftest en time, også til firmafester. Andre modeller kan naturligvis også lade sig gøre. Café Kølbert har lavet små pause-indslag på 15 minutter og underholdt 5 timer i træk på et tog fra Aalborg til København. Snak med os om det.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Café Kølbert Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!