Casper Christensen

Casper Christensen

Stand-up

Hvordan præsenterer man egentlig manden, der introducerede både stand-up og den dobbeltunderstøttende ammepude i Danmark? Casper Christensen er noget helt for sig selv og en fornøjelse at lade sig underholde af.

Måske lader man bare være med at præsentere ham og nøjes med at konstatere, at Casper Christensens modvilje mod at gøre den samme ting en eller to gange har ført ham vidt omkring i dansk showbiz. Fra et utal af shows og quizzer – til ’smalle’ programmer som ”Mandrillen” og det storhittende Klovn, som mange tror, handler om Casper selv.

Måske fordi det er Casper, der spiller en, der hedder Casper. Faktum er – ifølge rygtet – at det var Casper, der bragte stand-up'en med hjem til Danmark fra en tur i USA. Og på den måde er Casper Christensen med egne ord: Kong Casper.

Fænomenet Casper
Casper Christensen kan i nogen grad påtage sig æren for, at stand-up i dag er blevet en stor og succesfuld genre i Danmark. Efter en studietur til USA var Casper så hooked på stand-up, at han besluttede sig for at blive komiker. Talentet, viljen til fornyelse og modet til at gå nye veje inspirerede folk omkring Casper. Casper var lokomotivet for den allerførste generation af komikere herhjemme, der tog fat på den i Danmark stort set ukendt stand-up-genre.

Fra tæsk til klovnerier
Caspers grænseoverskridende humor stod bag radio-satireshowet “Tæskeholdet” fra 1996, hvor Casper sammen med Jan Gintberg, Mads Vangsø og Søren Søndergård stod bag forrygende påfund hver fredag. Casper er original, nægter at gentage sig selv og udfordrer hele tiden talentet og sine omgivelser med nye idéer. Hans innovative projekter har som ingen andres præget tv-billedet. Fra ”Husk lige Tandbørsten” over den legendariske ”Mandrilaftalen” til ”Langt fra Las Vegas”. For slet ikke at tale om Danmarks bedste sitcom nogensinde ”KLOVN”.

Direktøren for det hele
Casper Christensen har som den energiske, overraskende og superprofessionelle konferencier haft en lang række opgaver, og ingen kan som han formå at gøre ethvert arrangement - stort som småt - helt uforglemmeligt. Vi nævner i flæng ”Danish Music Awards 2001”, ”Zulu Awards 2002” og 2003. Desuden ”Zulu Royal” både 2003 og 2004. Casper har været vært på utallige tv-programmer i 2006 bl.a. “Deal no Deal”, “Grib mikrofonen” og “Ni ud af ti”. Casper medvirker desuden i Lars Von Triers komedie ”Direktøren for det hele” fra 2006.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Casper Christensen Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!