Chris Minh Doky

Chris Minh Doky

Jazzpianist

Den danske jazzbassist, Chris Minh Doky, er en de mest anerkendte og efterspurgte solister på den internationale musikscene i dag.

Med et solidt fundament i de danske folkesange og salmer, en exceptionel jazztradition og en dyb kærlighed til den lyriske, danske bastradition, tryllebinder Chris Minh Doky kontinuerligt sit publikum med sine smukke, nærværende toner og smittende spilleglæde.

Normalt kan man kun opleve den danske jazzstjerne på de store verdensscener med det helt store udtræk. En tilværelse og et udtryk som han elsker, og som har været med til at gøre Chris Minh Doky til det internationale navn, han er i dag. Men over årene er opstået et voksende ønske om nogle få udvalgte koncerter i hjemlandet, hvor der skæres helt ind til kernen. Kontrabassen, melodien, improvisationen, sangene, nærværet. Alt sammen i en akustisk og intim setting.

Via NKMusic tilbydes nu en sjælden lejlighed for at høre den kendte jazzbassist med sin intime duo, hvor alt er skrællet fra, så kun det essentielle står tilbage.

“forbløffende virtuositet....med sin store og smukke tone.... “ - Berlingske Tidende.
“...et forbløffende overskud”.....Jyllandsposten
"den eneste bassist som i sit forhold til sit instrument kommer tæt på Niels Henning Ørsted Petersens" - Politiken
“i sin egenskab af akkompagnatør og solist markerer (CMD) sig som en musiker, der tilhører jazzens absolutte elite” -Politiken

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Chris Minh Doky Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!