Danser med Drenge

Danser med Drenge

Skøn musik til koncerter og fest

Danser med Drenge har en eksisteret i mange år, og det er blevet til rigtig mange hits gennem tiden. Oplev skøn dansevenlig musik, som du kan synge med til.

"Det er utrolig dejligt at opleve den glæde, publikum nu igen viser for musik med danske tekster. Det ligner de glade dage med Tøsedrengene i starten af 80’erne," siger Klaus Kjellerup, som i sin tid stiftede Tøsedrengene sammen med barndomsvennen Stanley.
"Folk kender alle vores sange, og de har meget tydeligt vist os, at de gerne vil synge dem sammen med os - det har været fantastisk at opleve."

Gennem bandets 22 år lange karriere har DmD produceret myriader af hits, som publikum kender udenad og synger med på ved koncerterne:
Hvor længe vil du ydmyge dig? - Er der nogen i himlen? - Grib chancen - Rejs dig op & kom videre - Kære lillesøster - Kolde hjerter - En dejlig morgen - Tag godt imod ham - Aldrig undvære dig.

Udover "Onklerne" - Kjellerup og Stanley Møller - består Danser med Drenge af den stærke sangerinde, Rie Rasmussen, som pt. fremstår som en af vores bedste sangerinder herhjemme. Endvidere guitaristen Steffen "Pastor" Qwist; keybordsspilleren Morten "Oberst" Bolvig; samt som ny mand i bandet: Trommeslageren Kasper Foss.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Danser med Drenge Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!