Den Hvide Lektie

Den Hvide Lektie

Stand-up og Quiz kombineret

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med den unikke kombination af stand-up og quiz? Den Hvide Lektie har igennem de sidste år quizzet til offentlige såvel som lukkede arrangementer.

Længden på quizzen, sværhedsgrad og indhold kan varieres, så det passer til netop dit arrangement.

Tonen er løs og hyggelig, og undervejs er der rig mulighed for at grine, synge, diskutere og glæde eller ærgre sig over egne og holdkammeraternes viden eller mangel på samme i et forsøg på at opnå flest mulige korrekte svar.

Den Hvide Lektie er en slags paratvidensquiz for kvikke hoveder. Jeres quiz-værter er de to komikere Carsten Eskelund og Michael "MC" Christiansen, der også fra tid til anden kan opleves på farve-tv og i radio og sådan noget. Så man kan kalde det en palette af spørgsmål om alt muligt og skæg og spas og marmelademadder.

Derudover har Den Hvide Lektie også quizzet for:
Økonomistyrelsen, McKinsey og Co., Anco Trans, de ansatte i Roskilde Storcenter og mange flere.

Det hele startede i 2000, da de to dengang nystartede stand-up'ere, Carsten Eskelund og Michael "MC" Christiansen, tilfældigt rendte på hinanden en onsdag aften, på en café på Vesterbro.

MC var mest ude for at drikke øl, mens Carsten arbejdede som bartender og netop denne aften havde til opgave at læse et par quiz-spørgsmål op, som ejeren havde forfattet.

Det stod dog hurtigt klart, at ejeren af cafeen ikke havde voldsomt styr på det faktuelle, så MC valgte at tage arbejdshandskerne på og hjælpe sin kollega med lynhurtigt at forfatte et par nye spørgsmål, i et forsøg på at redde aftenen. Det lykkedes at få vendt tumulten til en fornøjelig aften - og undervejs hyggede de to komikere sig så meget med opgaven og deres åbenlyse fælles humor, at de blev enige om at gøre det igen, bare ordentligt - og pludselig var tonerne til Danmarks første og største café-quiz slået an.

Som en steppebrand bredte rygterne om det nye fænomen sig i lokalområdet og de halvtomme hverdagsaftener på cafeen blev afløst af fulde huse, hvor folk sad på gulv og fadølsankre, for at få mulighed for at quizze med. I starten var det de meget anderledes spørgsmål om popkultur og perifær paratviden, der tiltrak de entusiastiske deltagere, men de to komikere kunne slet ikke lade være med at blande humor, kampråb og mærkelige ritualer ind i den quiz, der hurtigt - og uvist af hvilken årsag - fik navnet Den Hvide Lektie.

I årenes løb er quizzen vokset til større og større lokaler, for øjeblikket cafeen Grock på Frederiksberg, som Den Hvide Lektie har helt for sig selv og sine trofaste quizzere hver anden onsdag, som det altid har været.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Den Hvide Lektie Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!