Die Herren

Die Herren

Troværdigt og råt U2-coverband

Die Herren leverer en helt igennem ægte rock-oplevelse, og selvom de er et kopi-band, har de formået at skabe deres helt egen stil.

Die Herren er kendt for deres imponerende versioner af U2's musik. De har virkelig forstået at gengive nerven i det irske rockbands sange, så både U2-fans, og dem der ikke er til U2, må overgive sig.

Fulde huse
Die Herren leverer varen hver gang, og publikum kommer gladeligt igen og igen for at opleve orkestret, hvad enten det er på en lille café eller på et stort spillested. Die Herren er et band, der samler fulde huse over alt i landet, for med Die Herren får publikum en stor musikalsk oplevelse hver gang. Alle, som er til autentisk, live rock-musik, bør opleve Die Herren, og tager man ikke dette for gode varer, så skal man bare spørge en af de mange, mange tusinde publikummer, som allerede har oplevet en koncert med Die Herren.

Orkestrets ambition er hver gang at spille deres allerbedste koncert. Om det er på et lille intimt spillested eller en stor festivalscene, det gør ingen forskel. Om der er mange eller få publikummer, så skal oplevelsen være lige stor hver gang for både publikum og band.

Orkesteret
Die Herren har spillet sammen siden 1991 og har i dag nærmest kultstatus i Danmark, som et af de mest troværdige og rå cover-bands i landet. Lord Nilsson på trommer og Topp på bas, udgør den rytmiske bund, der svinger helt ud over det sædvanlige, mens Haeggen på guitar kan alt det, der skal til, for at få U2's musik til at lyde helt rigtigt. I front for Die Herren er Mono, som er en absolut værdig stedfortræder for Bono.

Die Herren medbringer ikke et gigantisk lys- og sceneshow som originalerne. Men de kan give U2's musik nærhed og intimitet, og musikken er fremragende.

Facts:
Die Herren har over 1600 koncerter med i bagagen.
Har spillet for pensionister på Amager og for soldater i Kosovo.
For over 10.000 mennesker på Skanderborg festival og for 16 mennesker på en terrasse i Ikast.
For skoleelever, bryllupsgæster, medarbejdere og Tivoligængere.
For Novo, Siemens, Bestseller og Accenture.
I Tyskland, Norge, Island, Letland og Kirgisistan.

Alle steder med samme resultat:
Publikum der går hjem med et smil på læberne, en ægte koncertoplevelse rigere og U2-sange på hjernen.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Die Herren Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!