Dodo and The Dodos

Dodo and The Dodos

Et fantastisk koncertband

Få en oplevelse af de store med bandet Dodo & The Dodos. De har netop genindspillet 8 af deres største hits. Du kender dem med garanti.

Dodo and the Dodos har givet nyt liv til deres suveræne hits med nye indspilninger, der bliver lagt på nettet i lækker lydkvalitet. Arbejdet i studiet har været en stor og meget positiv oplevelse for bandet, og deres gnist kan høres på optagelserne.

Dodo and The Dodos album Upgrade er genindspilninger af 8 af deres bedste hits fra de første plader i en fed lydkvalitet. De er rigtig tilfredse med resultatet og vejen dertil har været både sjov og udfordrende.

Dodo and The Dodos i den digitale tidsalder

Dodo and The Dodos er nu trådt ind i den digitale tidsalder og deres sange kan for første gang fås via internettet på f.eks. iTunes. Det gør det selvfølgeligt meget lettere at få fat i deres nye lækre indspilninger.

Dodo and the dodos Det første nummer i udgivelsen er ’Giv mig hva’ du har’, som bandet debuterede med i tv d. 1. november 1986.

Listen ser således ud:
Giv mig hva' du har, Vågner i natten, Lev livet, Gi' mig skibene tilbage, Bambi på glatis, Drømmer, Penge, Så' det nok sådan man gør!

Dodo and the Dodos regner med løbende at fortsætte opgraderingerne af deres gamle hits.

Selv om Dodo and the Dodos debuterede allerede i 1986 er deres popularitet stadig bemærkelsesværdig høj. Det ser ud til, at bandet har en særlig plads i danskernes hjerte. Sidste gang dette blev bevist var på Skanderborg festivallen 2012. Folk sang med på deres sange ..... tyve minutter før koncerten begyndte.

Selv siger bandet, at forklaringen på deres popularitet er enkel. Det handler om at overholde overenskomsten med deres publikum, en overenskomst der handler om ydmyghed og at være 110% tilstede. "Sangene er ikke længere kun vores" siger bandet, og derfor skal vi give alt, vi har hver gang.

Dodo and The Dodos har solgt 1.5 millioner plader. Det er ret mange i et land som Danmark. Book dem her til et brag af en koncert.


70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Dodo and The Dodos Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!