Fifi Dong

Fifi Dong

Gasolin-kopiband

Teenagedrømme bag Gasolin-kopiband.Drengene i
FIFI DONG var bare 12-13 år gamle, da de første gang var til Gasolin-koncert i Randers, og det blev en oplevelse der brændte sig fast, for resten af livet.

Det blev Kærligheden til Danmarks største rock-band igennem tiderne, der lagde bunden til deres musikalske venskab, og der var aldrig en fest igennem årene, hvor der ikke var Gas-plader på grammofonen.
I dag spiller de selv alle de fede, gamle numre som ”Rabalderstræde”, ”Nanna”, ”FiFi Dong”, ”Det bedste til mig og mine Venner”, og andre Greatest Hits fra det hedengangne christianshavner orkester, sammen med de uundgåelige Kim Larsen sange: Nana, Jyllingevej, Joanna, og Østre Gasværk.

En Drengedrøm er gået i opfyldelse. Peter spiller guitar og synger sin Larsen-lignende vokal i Gas-kopi-orkestret ”FiFi Dong” sammen med Tommy, der spiller bas og synger kor. Det er Jørgen Jensen der spiller guitar og synger kor, samt Bo Vessberg Mortensen der trakterer trommer, keyboards og synger kor. Det er alle fire musikere med stor sceneerfaring, der står bag FiFi Dong. Peter Backhausen har i mange år været med i ”Zena” og i en årrække i danseorkestret ”Poco Loco”, hvor han stadig slår sine folder. ”Poco Loco” har også Tommy Povlsen med, og han har tidligere været med i bl.a. ”BH Banden”, og ”Vild med Hø”. Jørgen ”Guitar” Jensen har tidligere spillet i Randy, Buds, og Jets, medens Bo Mortensen på trommer har spillet i Station, og Bo Young Band. Nu står de fire drenge på scenen på små cafeer, til kroballer, på festivaler og til hal-baller iført et out-fit, det passer til Gasolin-musikken. Det er kasketten, uniformsjakken, Slips, og nålestribet Habit, der er fundet frem. at man skal tro, at vi er dem. Vi kører bare linien helt igennem. Det er et skuespil, siger Peter Backhausen. Men det er et skuespil, som de fire randrusianere kaster sig ud i med liv og sjæl. Et show, der er sprængfyldt med energi den samme energi der gjorde GASOLIN til et helt specielt rockband. Og den er de nu klar til at dele med resten af landet.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Fifi Dong Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!