Foxx

Foxx

danseorkester - partyband

FOXX er et rutineret midtjysk danseorkester med fingeren på festpulsen. En særdeles sammenspillet og top-tunet konstellation, der ud over at kæle for hver en tone – også gør meget ud af det visuelle. Så forvent et overflødighedshorn af vellyd, flot påklædning og spektakulær lysopsætning.

Bandet har ud over 3 charmerende fyre også 2 dejlige piger, som altid formår at fange publikum med deres ”gang-i-den-attitude” og stemmer der flot smelter sammen.

FOXX spiller over hele landet til firmafester, havnefester, byfester, julefrokoster etc. – og de har virkelig noget at byde på for enhver smag – og aldersgruppe. Tidsånden bliver fanget i de allernyeste hits, og sammen med klassikere fra 4 årtiers musik, dannes rammen om et sandt bombardement af rullende rock, populær pop og bløde ballader. Med et medrivende sceneshow, sætter

FOXX altid godt gang i kludene, og gi’r garanti for et proppet dansegulv.

Bandet tilbyder også behagelig og afdæmpet dinner-musik med fængslende filmtoner, dejlige jazzstandarter, blød bossanova og blues samt swingende hots and sweets.

Sweethearts Show
Som et ekstra – og meget populært krydderi til festen, levere bandet også et forrygende Sweethearts Show, som for alvor sætter publikums sang- og dansemuskler på en hård prøve.
Her bliver alle sejl sat. Dansktop á la rock’n roll, legende lysshow, fejende fyrværkeri og ikke mindst bandets ”smagfulde” og farverige kostumer, får temperaturen til at stige til kogepunktet. Så når FOXX i dette 30 min. lange show lover at de ”Ringer på fredag” – er det lige så ”Himmelhunden” får ondt i ørerne.

Foxx ABBA Show
ABBA nostalgi i højeste gear..!

Foxx ABBAshow

Orkesteret FOXX har samlet en række af ABBA's største hits og kædet dem sammen til en rejse gennem gruppens forrygende univers. FOXX er meget tæt på ABBA's så velkendte sound og sangerindernes lighed og vokale præstationer lader bestemt ikke originalerne noget tilbage, når numre som Mama Mia, Ring Ring, og Dancing Queen fyres af fra scenen.

Drøm dig tilbage til de store ABBA-dage med dette 45 min. lange show.

En fest skal være uforglemmelig - noget som værterne er stolte af, og gæsterne taler om i lang tid efter. Det er FOXX Dance Band garanter for. Der er masser af bands, der spiller til festen... FOXX er festen. Og FOXX er også ABBA.

De fire rutinerede musikeres energi og kærlighedtil musikken smitter langt ud over scenekanten.

Det gælder ikke mindst, når FOXX hylder de svenske popmestre ABBA, der nu - mere end 25 år efter de gik hver til sit - er mere aktuelle end nogensinde. Efter at have lagt historie til en af verdens mest succesfulde musicals, MAMMA MIA, har filmen af samme navn nu indtaget biografsale over hele verden.

Og FOXX's ABBA-show har indtaget Danmark. Tusindvis af fest-gæster har allerede nydt FOXX fremføre sine 10 fejende flotte ABBA-hits, med alt hver dertil hører af lækre vokalharmonier, strygere, skinnende satin-tøj, et fejende flot lysshow og - ikke mindt - ualmindeligt lækkert hår. FOXX's ABBA-show ville gøre svenskerne misundelige. Hvis de oplevede det.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Foxx Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!