Gasoline

Gasoline

Kvinder der spiller Gasolin

“Hvis Gasolin’ havde været et kvindeband, så ville jeg ha´været groupie som teenager… nu har jeg måttet vente til jeg er blevet 50..” – Kurt Baagø, Musik journalist DR-P4

Kvinder der spiller Gasolin….!

Gasolin’ Danmarks største rockband hyldede gennem 70’erne livet og kvinderne. Nu er tiden kommet til at kvinderne hylder Gasolin.

I vil blive overraskede over, hvor høj oktan de brænder af. Så spænd rock-hjelmen for der bliver virkelig trykket til den – de leverer den fede fest.

“Jeg blev kvinde med Gasolin´ “ udtaler Line Münster-Swerndsen forsanger og idékvinden bag Gasoline

Da Line var 6 år, blev hendes store passion for Gasolin skabt. “Jeg drømte om at være samtlige kvinder i deres tekster, uanset hvor trange skæbner de end måtte lide. Senere gav sangene mig følelsen af at være ægte elsket og begæret som kvinde – min seksualitet blev grundlagt i Gasolin! “

Gasolinernes baggrund:
Line har en fortid som sangerinde og skuespiller i blandt andet, musicalerne Atlantis og Miss Saigon på Østre Gasværk, diverse tv-satire samt TV-vært på programmet Villa Medusa.

De andre Gasoliner har alle en stor bred erfaring fra det danske rock/pop-miljø – bl.a. kan nævnes Troels Trier & Rebekka Brüel, Gangway, Walkers, Falden Rysgaard + mange flere.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Gasoline Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!