Gospel Sisters

Gospel Sisters

Gospelkoncerter

Gospel Sisters er et professionelt gospel-ensemble. Gruppen opstod i 1994 og har givet langt mere end 300 gospel-koncerter i ind- og udland. Ud over de almindelige koncerter har Gospel Sisters endvidere turneret med skolekoncerter.

Få Gospelkoncert på skoler, gymnasier, i kirker, firmaer og storcentre...

Gospel Sisters består af tre professionelle gospelsangere: Sabina Mathews, Susanne Wiik Kalvåg og Anette Wiik Vesterager, og gruppen akkompagneres af pianisten Kristof Jasic.

Pigerne mødtes i gospelkoret Unity, som blev startet af Radio/TV-manden Georg Julin, og har siden medvirket i mange forskellige sammenhænge bl.a. i den danske udgave af disneyfilmen Hercules.

Søstrene Anette W. Vesterager og Susanne W. Kalvåg er både kendt fra den internationalt lancerede duo Kiwi & Tess samt fra vokalkvartetten Confetti. Anette W. Vesterager er uddannet på Det kgl. danske Musikkonservatorium og bliver flittigt benyttet som studiesanger på forskellige pladeprojekter og ses ofte som solist ved gospelarrangementer. Susanne W. Kalvåg arbejder som sanger og solist i mange forskellige sammenhænge. Herudover har hun i mange år været dirigent for gospelkoret Witnessing.

Gospel Sisters optræder i koncertsale, kirker, ved firma-arrangementer, indkøbscentre, på skoler, gymnasier, til fester og på hoteller i ind- og udland bl.a. i Malaysia, hvor de medvirkede med gospel ved Dansk Uge i samarbejde med den danske ambassade.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Gospel Sisters Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!