Halfdanskerne

Halfdanskerne

En hyldest til Halfdan Rasmussen

Halfdanskerne sætter nye standarder i visemiljøet med deres velklædte, velforberedte – og samtidig vilde og vittige – sceneoptræden.

Halfdanskerne er Danmarks mest populære viseorkester. Det kan slås fast efter et 2015, hvor trioen har spillet rekordmange koncerter med deres hyldestshow i anledning af 100-året for Halfdan Rasmussens fødsel, og landet rundt er de blevet mødt med fulde huse og stående ovationer.

Hvordan lever man så op til sådan en succes? Det har Halfdanskerne fundet svaret på.
Efter 7 år på landevejene, flere tv-optrædener og 3 roste albums, der alle har kunnet høres på DR, præsenterer de i 2016 "DE STØRSTE SANGE – LIVE", hvor de har samlet deres forrygende fortolkninger af de mest elskede sange af Benny Andersen, Halfdan Rasmussen, Frank Jæger, Sigfred Pedersen og Piet Hein.

I det nye show er der fuld fart på fra start til slut, og sætlisten bugner af kendte sange, som indbyder til fest, fordybelse og fællesskab.
Showet kan både bestilles i den fulde koncertversion og i en kortere version, der egner sig særligt til firma- og privatfester. Book med det samme - der bliver rift om datoerne.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Halfdanskerne Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!