Hit med 80`erne

Hit med 80`erne

Coverband - kopiband

Anmelderne har aldrig været i tvivl: Hit med 80’erne er et af Danmarks allerbedste kopibands.

Bandet med rødder i Esbjerg tog de første spæde skridt mod kopi-toppen for næsten ti år siden, og antallet af jobs, publikums begejstring og de overstrømmende anmeldelser gjorde det i løbet af kort tid klart, at her var gang i noget ganske særligt.Noget, der rakte videre og udover de tilfældige og ofte kortvarige strømninger i musikbranchen.

Hit med 80’erne er en ærlig og uhyre velspillet hyldest til det, der er blevet kaldt danskrockens guldalder: 1980’erne, hvor danske plader blev solgt i et rasende tempo, og hvor der blev skrevet fantastiske, tidløse sange - på dansk. Af Tøsedrengene, af Sneakers, af Halberg-Larsen, af
Rocazino, af TV2, af Nanna, af Dodo & The DoDo’s, af RayDeeOhh... ja, bliv selv ved.

Det er dette forrygende bagkatalog, Hit med 80’erne plukker i, når sætlisterne skal strikkes sammen. Resultatet er et musikalsk signalement af en hel epoke, en rejse gennem det, der blev kaldt fattigfirserne. Et udtryk, der står i skærende kontrast til den kvalitetsmusik, der blev komponeret af de danske sangskrivere i de år.

Det sidste års tid er tøjlerne blevet løsnet hos Hit med 80’erne, som i mange år kørte med stort set samme besætning og et ret stramt show. Nu tager percussionist Thomas Ousager og sangerinde Stine Pagh (tidligere BeePop) med rundt, så seksmands-orkestret pludselig er blevet til et livligt ottemands-projekt.
Det giver mere musik, mere legestue, mere jam, flere overraskelser og mere fart over feltet. Blandt andet.

Publikum kvitterer med at synge med, med at mindes, med at danse og med - måske – at fælde en tåre. Hit med 80’erne er nemlig også minder om en tid, der var engang. Det forbløffende er, at sangene holder den dag i dag, næsten 20 år efter. Hvis du ikke tror på det - så check bandet her...

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Hit med 80`erne Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!