Illeborg & Nussbaum

Illeborg & Nussbaum

Forførende musik fra en smuk duo

Laura Illeborg og Channe Nussbaum spiller sirlig og intens Klezmer-musik i de danske kirkerum.

Det fine musikalske makkerskab mellem Illeborg & Nussbaum har eksisteret i mere end 25 år.

Sammen spiller de smukke kirkekoncerter med sjæl, intensitet, vildtvoksende uro med melankolske undertoner. Sangene kredser om så forskellige emner som København, kærlighed, kviksølv, aftenbøn, forår, Fanø og meget andet, der ligger Laura Illeborg og Channe Nussbaum på

Deres første møde fortaber sig i tågerne tilbage i starten af 1990’erne. Dengang førte det til diverse korpige-tjanser og et stærkt venskab imellem de to, men ikke til noget decideret musikalsk samarbejde i første omgang. Tværtimod fortsatte såvel Laura Illeborg som Channe Nussbaum ud af deres respektive spor, og begge har i de seneste par årtier været særdeles aktive på den danske musikscene.

Channe Nussbaum har således både sunget poprock, Melodi Grand Prix og udgivet et soloalbum. Dog er hun mest kendt som vores fremmeste klezmer-sanger, en stil, hun med stor succes har dyrket i bands som Spielniks, Trio Klezmer og Klezmofobia med hvem hun har turneret hele verden rundt.

Laura Illeborg har for sin del markeret sig som solist i den melankolsk-melodiske ende af sanger-sangskrivergenren. Hun har været toneangivende inden for moderne dansk visemusik med fire fornemt modtagne soloplader samt en duo-plade med Jens Lysdal.

Duoens debutalbum udkom i 2012 til stor begejstring fra både anmeldere og lyttere – men med mange andre musikalske jern i ilden, skulle der dog gå fire år før det nye album ”Månen Ligger På Gulvet” var klar.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Illeborg & Nussbaum Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!