Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

Fuckr med dn hjrne

Du kender Jan Hellesøe fra DR3's program "Fuckr med dn hjrne".
Manipulationseksperten Jan Hellesøe har høstet stor succes med den underholdende serie på DR3 der fornylig har vundet prisen som det mest originale tv program.
Manipulationseksperten og showmanden Jan Hellesøe er kendt fra DR's 'Fuckr med dn hjrne'. Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner, men en imponerende viden om, hvordan man kan manipulere med den menneskelige hjerne.

I programmet udsætter Jan Hellesøe både seerne, og kendte danskere for nogle besynderlige psykologiske eksperimenter, der får de fleste til at tabe både næse og mund. I serien rejser vi ind i en verden af psykologiske manipulationer, trancer, hypnotiske tricks og optiske illusioner, der spiller vores hjerne og synssans et puds.

Du kan opleve Danmarks førende mentalist Jan Hellesøe på helt nært hold. Book Jan Hellesøe til at udføre sine forførende manipulationer ved dit arrangement, og løft stemningen med en omgang nærværende underholdning i verdensklasse i form af hypnose, tankeeksperimenter og andre psykologiske greb.

Jan Hellesøe har optrådt i de sidste 17 år af sit liv og har mange års international erfaring fra bl.a. USA hvor han har boet i 2 år. Han er yderst professionel og mestrer til perfektion alle former for psykologiske manipulationer.

Jan Hellesøe optræder på dansk og engelsk, og leverer altid et show, der passer til netop det enkelte publikum. Der vil være garanti for en humoristisk, intim og helt igennem forunderlig oplevelse, som gæsterne sent vil glemme.

Ud over at blive fantastisk underholdt lærer du en masse, du oplever hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer udført af en meget omhyggelig og velforberedt ekspert. Du vil blive forundret og så forbløffet at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Jan Hellesøe Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!