Kansas City Stompers

Danmarks ældeste jazzorkester

Kansas City Stompers er Danmarks ældste orkester,med hele 43 lp/cd i bagagen,fordelen ved at booke Kansas City Stompers er at orkestret er så profesionelt, de spiller med nok Danmarks bedste musikere.

Musikerne i Kansas City Stompers behersker alle stilarter, det betyder at selvom man bestiller orkesteret som et jazz orkester ,lad os sige til en privat fest, eller andet, er det muligt at bede orkestret om at spille andre former for musik ,for afvekslingens skyld ,men selvklart bestiller man dem som et jazzorkester til et bestemt formål,får man et orkester med en international standard,der ville begå sig på allverdens store scener.

I mange år havde Kansas City Stompers op til 300 jobs om året, og havde den position som TV2 orkesteret, The Antonelli Orchestra har i dag, det er muligt at booke Kansas City Stompers til det samme de optrådte med i 79-80 og 90erne,dvs allround danse/underholdnings musik af højeste kaliber, men for et mere modent publikum.

Kansas City Stompers har haft mange solister med igennem årene, f.eks. Sanne Salomonsen, Gitte Henning, Daimi, Otto Brandenburg og mange andre ,de sidste 15 år har sangerinden Rikke Mølgaard været Kansas City Stompers foretrukne sangerinde.

Man kan ved enhver lejlighed kontakte Kansas City Stompers igennem NK Music og komme i direkte kontakt med kapelmesteren Niels Abild, og derigennem lave de specielle aftaler og ønsker om musikkens sammensætning til det pågældende arrangement.

Kansas City Stompers - det er en af de længstlevende underholdningsmaskiner i Danmark, vi her kan præsentere. Navnet nappet fra byen der var et musikalsk kraftcenter i 30erne - og for den unge klarinettist Niels Abild, et oplagt navn til hans band, der havde sit første betalte gig i 1951!

Musikken var jazz - i det grænseområde mellem swing og trad., der også siden har været udgangspunkt for Kansas City Stompers. Ensemblet er dog aldrig gået af vejen for blues, pop, rock, samba og hvad tiden musikalske fænomener nu har gået og heddet.

Navnet Kansas City Stompers har først og fremmest skullet borge for musikalsk kvalitet - mens den årelange popularitet også skyldes at bandet aldrig har aldrig rynket på næsen af, hvad der nu var populært hos publikum. "Underholdning med stil", er det prædikat nogen har givet Kansas City Stompers.

Gennem årene har Kansas City Stompers været arbejdsplads for en lang række af de bedste musikere i Danmark - og da det gik hedest til, spillede Kansas City Stompers op mod 350 koncerter om året. Dette lod sig da også kun gøre - fordi bandleader Niels Abildgaard, gerne havde flere ensembler af samme navn på landevejen samtidigt. Det er nemlig ikke navnet på den enkelte musiker der gør Kansas City Stompers - men det musikerne spiller. Sammen!

I besætningen har man kunnet finde gode kræfter som Alex Riel, Bo Stief, Peder Kragerup, Niels Stuart og Svend-Erik Nørregård - mens vokalen bl.a. er blevet varetaget af Sanne Salomonsen, Gitte Hænning, Birgit Lystager, Daimi, Otto Brandenburg og LillBabs.

Idag hedder sangerinden Rikke Mølgaard - der som hendes forgængere boltrer sig ubesværet i mange stilarter. Bag hende garanteret en flok professionelle musikere - og tilsammen vil de gøre hvad de kan for at leve op til de stolte traditioner for varemærket Kansas City Stompers.
Hvorfor booker mange arrangører Kansas City Stompers ?
1. Hvorfor er det altid Kansas City Stompers musikere der spiller til alle hofballerne, f.eks. til Kronprins Frederik´s og Mary´s bryllup.

2. Hvorfor har Kansas City Stompers udgivet 37 LP/CDér hvor de bedste af landets musikere og kunstnere medvirker, bl.a Sanne Salomonsen, Gitte Hænning, Otto Brandenborg og mange andre, for øjeblikket er Kanas City Stompers ved at udgive en CD i USA med sangerinden Rikke Mølgård.

3. Hvorfor har Kansas været husorkester på mange af landets største hoteller, f.eks. Hotel Scandinavia, Bella Centret alle SAS Radison hoteller over hele landet.

4. Hvorfor har der i Kansas City Stompers altid været nye talenter indenfor alle musikstilarter.
5. Hvorfor er det en succes uanset om Kansas City Stompers spiller for fiskerne i Hanstholm, til Novo´s store årsfest med 7000 deltagere, for Danske Bank i Belle Centret med 5000 gæster eller til en lille privat fest, til fødselsdag, et jubilæum, bryllup el. til det mindre firma, der holder personalefest med f.eks. "kun" 50 personer.

6. Hvorfor har Kansas City Stompers kunne overleve i så mange år, og stadig stille med de bedste musikere, som kan spille al slags musik får både unge, gamle og dem lige midt imellem.
Hvorfor ? - fordi ...

Kansas City Stompers varemærke altid har været professionalisme, kvalitet, fordi orketret behersker alle stilarter, fordi de har et meget, meget stort repertoire, fordi de forstår den enkelte arrangørs behov, og forid Kansas City Stompers størrelse altid kan tilpasses kundens ønsker og pengepung fra duo til bigband - derfor ...

Kansas City Stompers bookes igennem NKMusic tlf. 70203648

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Kansas City Stompers Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!