Kim Larsen Jam

Kim Larsen Jam

Coverband af høj kvalitet.

I en tid hvor det vrimler med bands der kopierer Kim Larsen med Gasolin, Bellami eller Kjukken, skulle man ikke tro, at der var plads til flere af slagsen, MEN - én mand fra Hvidovre ændrer med et trylleslag alle fordomme om "kopisangere".

Der er andre som i tidens løb er blevet udråbt som ultimative Larsen-kloner, men Peter Philipsen løfter niveauet, fra første strofe, til uanede højder.

Om det er den flabede crisp, den intime hvisken, eller de primale brøl, er der ikke noget at tage fejl af. Originalen og kopien har tydeligvis genetisk og anatomisk identiske stemmebånd.

Som performer er Peter Philipsen en superenergisk ildflue der, med højt humør, altid får skabt en overvældende publikumssucces, når Peter Philipsen spiller som solist og koncerter med sit professinelle orkester "Kim Larsen Jam".

Med sig i bandet har Kim Larsen Jam bl.a. den tidligere klaverbokser fra det originale "Bellami" Mikkel "Ørva" Håkonsson som musikalsk velfærdsbetjent, hvilket sikrer at alle toner og rytmer er korrekt og loyalt placeret.

8 gange har Kim Larsen Jam fyldt Amager bio til bristepunktet med et gigantisk show, der med lys og lyd fortæller historien om en kulturel folkearv - soundtracket til mange menneskers barndom, ungdom og voksenliv.

Hvis du synes at kopibands er kønsløse, åndsfattige og enøjede, så vent til du hører "Kim Larsen Jam". Peter Philipsen spiller virkeligheden et puds. Der er ingen illusioner, ingen tricks - kun vaskeægte magi - det er ikke kun "lige ved og næsten" - det er som at være der selv.

Peter er født og opvokset i Dragør d. 4 - 9 - 1962.. Flyttede til Hvidovre med hans forældre i 1978. Flyttede tilbage til Amager i 1982 & tilbage til Hvidovre i 2005.

Peter har siden sine barndoms år, haft et utroligt godt øre for musik. Men i tredje klasse stoppede Peter med at spille, da læren bad Peter om at spille efter noder, hvilket i den grad var svært at lære for ham, hvortil han sagde til læren, " Jamen er det ikke bare denne melodi jeg skal spille" Hvortil stilheden kom i klassen, og man blev sendt uden for døren og erklæret uegnet til musik..

Hmmm.. Jeg havde blot det der hedder gehør, men i den gamle skole skulle man kunne noder for at kunne spille rigtigt. Han genoptog musikken i 8. klasse, og var med i skole orkesteret som guitarist.

Peter har ikke den store musikalske baggrund i orkester sammenhæng. Det kom meget sent, for ca. 11 år siden. Det var nu ikke som guitarist, men som bassist & trommeslager, kor sanger & sanger.

Han ville nu gerne være guitarist og tog derfor ud og spillede solo, på værtshuse og markedspladser. Det gav selvfølgelig en del erfaring, at spille for henholdsvis 20 til 3000 gæster.

Jeg blev mere og mere vellidt, de steder jeg kom og optrådte. Så ambitions nivuet var højt. Et orkester måtte findes, men det var svært, da de fleste selv ville synge, og nogen helst ville have en kvindelig figur, med god bagdel og visse "fortrin" Ja, nemt var det ikke. Så i maj 2003, kom der nogle og spurgte om jeg ikke kunne spille på et værtshus på Amager, men det skulle være en Gasolin aften. Jeg havde intet begreb om Kim Larsen`s musik, da jeg max kunne 2 numre med ham. Jeg havde knap 10 dage til at fylde 4 timer ud med Kim Larsen. Så mig ud og finde plader med Kim & Gasserne. Der blev lyttet akkorder og tekster af til den store guld medalje. Til alt held fik jeg en god opbakning af Jan Nielsen (stjerne for en aften) som kunne en del sange med Kim. Så ingen øver kun direkte på, og 4 timer blev holdt. Det startede det velkendte 6 mands orkester "K. Larsen Jam" d. 21 Juni 2003. Da jeg havde mange kontakter, startede det hele den dag på Hvidovre Stadion. Og flere og flere jobs blev det til. Jan Nielsen var en meget stor årsag til vores succes forblev større efter han var med i "stjerne for en aften" programmet, og sang uhæmmet voldsomt og fantastisk godt, sig til finalen med nummeret " When a man loves a woman" Jan stoppede, grundet sin egen karriere, og jeg stoppede grundet min solo karriere i "K. Larsen Jam" En tid som aldrig bliver glemt. Men ikke ensbetydende med at alt er slut.

Niks.. Kim Larsen Jam er 5 mand i dag og med et yderst professionelt team.

Så mine damer og herre: "Kim Larsen Jam" Tager i den grad klonede kegler, når vi toner frem på de danske rock scener.

Peter kan også bookes alene.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Kim Larsen Jam Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!