Lars Hjortshøj

Lars Hjortshøj

Der er i udpræget grad tale om godt selskab og glimt i øjet, leveret af en af landets bedste performere, når Lars går på scenen.

Lars Hjortshøj er en ligeså bundsolid komiker som hans jyske ophav turde antyde, og han er i en sjælden grad i stand til at få et meget blandet publikum til i skøn forening at overgive sig 100% til latteren.

Som en af landets største komiske stjerner, er Lars´ show altid en forrygende oplevelse. Han sætter en ære i, på sin lune facon, at spidde hverdagens absurditeter og menneskelig adfærd på en måde, så hans publikum intet mindre end hulker af grin.

Lars er gift, far til to, er vild med at lave italiensk mad og har, efter at han er flyttet på landet, fundet handymanden frem i sig selv - til glæde også for hans publikum!

Lars har optrådt i et utal af TV- og radioproduktioner og har de senere år udvidet den kunstneriske palet, som skuespiller, i blandt andet den alvorlige og stærkt anmelderroste "Manden bag døren".

I 2004 leverede han en uforglemmelig præstation som Lasse i spillefilmen "Oh Happy day", ligesom han også har medvirket i Susanne Biers "Brødre" og i komedien "Nynne" fra 2005.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Lars Hjortshøj Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!