Linda P

Linda P

Stand-up komiker

Linda P kan finde på at snakke om:
Livet set fra Sydhavnen, forskellen mellem mænd og kvinder og andre småting.

Det vidste du ikke om hende:
P står for Petersen, men sig det ikke til nogen.

Kort om Linda P:
Linda P er hamrende barsk, børnehadende, pinlig og stormundet, men ikke desto mindre har hun gennem de seneste år lagt anmeldere og publikum ned, hvor hun kom, og hun bliver stadig bedre. Det hele begyndte ved DM i stand-up i 2004, hvor Linda P kom ind fra venstre og snuppede andenpladsen. Gengivelsen af hendes måske virkelige, måske opdigtede liv på havnen og hendes betragtninger over børn, parforhold og kvinder giver stærke lattermuskler – og Linda P har på ganske få år opbygget en enorm fanskare. Af både mænd og kvinder. Linda P blev årets komiker ved Zulu Comedy Galla 2010.


Linda P blev nummer 2 ved "DM I Stand-up 2004" og betragtes af mange som den bedste danske (kvindelige) stand-up-komiker lige nu. Hendes tørre humor forenet med en uforlignelig timing gør, at man skal holde ørerne spidse, hvis man skal have det hele med.
Året efter hendes fornemme comedy-entre på Comedy ZOO, arbejdede hun på ”The Voice”, hvor hun lavede sketches til radioen. Siden hen har Linda været en efterspurgt kvinde inden for underholdningsbranchen. Efter radioen tog Linda springet over til tv, hvor hun spillede den ene halvdel af Winnie og Karina i satireserien ”Piger på prøveløsladelse” på DR1 i 2006. Programmet blev senere hen flyttet over på DR2 under titlen ”Flemmings helte deluxe”.

I 2007 var Linda P af sted på to Telia Comedy Tours. Første gang var i februar sammen med Sebastian Dorset og Tobias Dybvad, og anden omgang var i september, hvor hun var i selskab med Mick Øgendahl og Carsten Eskelund. Begge gange høstede hun lange bifald og gode anmeldelser i aviserne.

Hun medvirkede senere i satireprogrammet ”Wulffs Magasin” på DR2, hvor hendes rolle som ”Christel/Krystal” var et kæmpe hit hos seerne. Lindas komiske talent førte også til samspil med Mick Øgendahl i serien “Hvor fanden er Herning”, der kørte på TV2 Zulu i 2009 og i 2011 til "Anstalten" ligeledes på TV2 Zulu, igen med Mick Øgendahl og denne gang også Hella Joof.

Også teatret har taget Linda P til sig med Nørrebro Teaters opsætninger af ”Biblen” i selskab med Rune Klan og Jonatan Spang, “Rommen er en tøjte”, “Linda P på bjerget” med Ulf Pilgaard og senest musicalen "Den eneste Ene".

I oktober 2011 havde Linda premiere på sit nye og længe ventede one woman show "Linda P og MIG", der i Politiken blev belønnet med fire hjerter, med fem stjerner i Herning Folkeblad samt med fire stjerner i både Berlingske og JP med ord som "mere end almindeligt morsom" og "mesterligt gennemført" med på vejen. Linda gik direkte fra "Linda P og mig" til en rolle i musicalen "Den eneste Ene", der blot understreger spændvidden i hendes kunstneriske udtryk.

Hun har netop afsluttet teaterstykket "En Tjener For To" på Betty Nansens Teater og til oktober rejser hun landet rundt med sit tredje one man show "Linda P´s Hovedpine".

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Linda P Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!