Linie 3

Linie 3

Show med Linie 3

Vi har nu fornøjelsen af , at kunne tilbyde en forrygende aften i selskab med LINIE 3, når Anders Bircow, Preben Kristensen og Thomas Eje er klar til at indtage årets lukkede firmaarrangementer og andre lukkede arrangementer (firmafester, konferencer, julefrokoster mv.).

Med det velkendte glimt i øjet fører de tre entertainere på sædvanlig vis publikum gennem et underholdende show, der som altid er bygget op omkring humor og musikalitet i skøn forening. Det hele bakkes op af et seks mand stort orkester.

Publikum er i hænderne på én af Danmarks absolut største og mest succesfulde entertainment-grupper gennem tiderne.Som sædvanlig giver de alt de har i sig for at underholde, charmere og tryllebinde publikum med deres unikke kemi og humor. Showet er et udpluk af gruppens mest succesfulde og velkendte evergreens tilsat nyt repertoire anno 2014.

Linie 3’s seneste anmelderroste turnéshow i 2012 og 2013 ’Linie 3 Live’ solgte imponerende 150.000 billetter og optrådte med hele 110 shows rundt om i landet.

Det er med stor glæde og begejstring, at vi nu kan tilbyde mulighed for at book e Linie 3 til lukkede arrangementer.

Showets varighed er 45 -50 minutter.

Skriv eller ring for pris samt ledige dage og perioder .

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Linie 3 Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!