Maria Lucia Heiberg Rosenberg

Maria Lucia Heiberg Rosenberg

Solist

Maria Lucia - En gudsbenået stemme, store mørke øjne - og et smil der smitter og smelter hjerter. Og hun har det hele, det er der ingen, der er i tvivl om.

Århuspigen klarede sig smertefrit gennem de 10 direkte Popstars shows, ikke en eneste gang var hun i den såkaldte farezone. Seerne var vilde med hendes fantastisk stemme, charmerende væsen og hendes naturlige udstråling.

Hun har senere skabt sig en karriere som musicalsanger, bl.a. med hovedroller i Skønheden og udyret på Det Ny Teater, Aladdin på Fredericia Teater (senere genopført på Operaen i København) og West Side Story på Gasværket. Den 8. maj 2011 modtog hun Reumertprisen som årets sanger for sin rolle som Elphaba i Wicked på Det Ny Teater; hun er den første musicalsanger som har modtaget denne prestigefulde pris.

Hun deltog i programmet Vild med Dans i 2013, hvor hun dansede med Morten Kjeldgaard.

I 2013 lagde hun stemme til (snedronningen) Elsa i Disneys tegnefilm Frost, og sang dermed også den danske version af den meget roste og omtalte titelsang "Let it go" ("Lad det ske"), der endvidere vandt en Oscar for bedste filmmusik den 2. marts 2014.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Maria Lucia Heiberg Rosenberg Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!