Martin & Ketil

Martin & Ketil

Børneunderholdning

Mange tusinde mennesker skal igen i 2013 besøge Martin & Ketils univers i Jesperhus.

Her har de igennem de mange shows optimeret deres optræden med en blanding af nye og de gamle kendte figurer og dyr. Bl.a. med sketchen med hunden Wuffi...

Hunden Wuffi menneskets bedste ven, den kloge hund vil blive lidt ked af det hvis den fik at vide, at en lille papegøje er langt klogere end denne store, modige hund. Dyrene er klogere end vi tror de er, så de skal have en masse opgaver, så de kan bruge deres hjerne ellers begynder de at kede sig og lave ulykker. F.eks. er en papegøjehjerne på størrelse med en valnød og er lille ift. vores hjerne, men papegøjen bruger sin hjerne helt optimalt, så man kan sige at dens hjerne i virkeligheden er 4-5 gange større end den er, men det vil nok se lidt sjovt ud med en papegøje med et hoved på størrelse med en fodbold, så ville den nok få lidt svært ved at flyve.

Derudover består showet af den kendte hjernesketch hvor Ketil skal lære at vælge æblet i stedet for fløde-bollen. - Rumvæsenet kommer selvfølgelig også på besøg og skolelærer Ole drilles og bliver hidsig.

Børneunderholdning med Martin & Ketil

Martin og Ketil
Succesen for de små fortsætter - nu med Martin og Ketil, som underholder morgenfriske børn med musik, lærerige programmer og selvfølgelig masser af tegnefilm

Martin og Ketil, hjernerne bag "Naturpatruljen" på DR, vil fra slutningen af august underholde børn og barnlige sjæle på TV 2 og TV 2 Zulu med deres nye programrække "Martin og Ketil - Verden for begyndere".

Fra deres rumskib "Zulu" vil de skiftevis blive beamet ned på jorden for at fortælle børnene om alt, hvad der er vigtigt at vide noget om, når man nu er helt ny i verden. De vil altså fungere som en slags detektiver på børnenes vegne.

De to voksne legebørn vil blandt andet nysgerrigt undersøge, hvad en statsminister er for én, og i "mini Finans" kan du for eksempel få svar på, hvordan du får mest ud af en ti'er. De små kan også se med, når Martin og Ketil besøger Storebæltsbroen, eller når de fortæller om alt fra børnearbejde i U-landene til mælkens vej fra koen til kartonen på morgenbordet.

Og så er der selvfølgelig masser af gode tegnefilm, som introduceres af Martin og Ketil.

Martin og Ketil er ikke mindst kendte for deres sjove børnesange såsom "Gæt en lort" og "Hey, Hey Dr. Pjuskebusk", og de har naturligvis også skrevet en masse nye sange til "Verden for begyndere". Så glæd dig til at synge med på TV 2 og TV 2 Zulu hver morgen alle hverdage fra kl. 6 på TV 2 og kl. 7 på TV 2 Zulu.


Info om mini Zulu
Mini Zulu gik i luften i januar 2003 og har haft stor succes i dens halvanden års levetid. Den primære målgruppe er børn i alderen tre til elleve år, men også teenagere og voksne kigger med, når mini Zulu viser skøre indslag og sjove tegnefilm. Fra den 30. august kan du for eksempel se "Pokémon", "Rollinger", "Mumitroldene" og "Fremtidens Batman" alle hverdagsmorgener fra kl. 7 på TV 2 Zulu.

Programværter: Martin Keller og Ketil Teisen

Baggrund
Ketil Teisen er udover at være medvært på "Naturpatruljen" på DR kendt for sin rolle som fotograf, producer og lydmand på tv-udsendelsen "Fjernsynsfluen Fredolin". Ketil er uddannet lydtekniker og har arbejdet med lyd i radio- og tv-udsendelser og i sin egen konkretmusik. Han var i midten af firserne med til at starte tidsskriftet "Influenza", som senere blev starten på pladeselskabet "Pingo Records".

- Martin Keller ambassadør for UNICEF og er pt. aktuel i forestillingen "Naturraketten" på Frilandsmuseet. Han er uddannet pædagog, men har også altid bibeholdt sin store interesse for naturen. I 1997 opfandt han "Naturpatruljen", som han videreudviklede med blandt andre Ketil Teisen.

Børneudsendelserne har vundet tre priser. Martin har desuden lavet andet tv, fx "Fjernsynsfluen Fredolin", sammen med Ketil Teisen. Martin og Ketil samarbejder pt. med FDB Skolekontakten om undervisningsmateriale til Folkeskolen.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Martin & Ketil Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!