Mette Lisby

Mette Lisby

Stand-up

Udover optræden i TV, prioriterer Mette Lisby meget højt at blive ved med sit Stand up Show, hvor Mette Lisby med sin velkendte charme og lethed kan underholde enhver forsamling.

Mette Lisby er mere aktuel end nogensinde, og formen er toptunet & professionel. Glæd dig til et show med Mette Lisby, der med garanti vil blive et højdepunkt der sent glemmes.

Mette Lisby har siden 1994 været ét af de mest markante navne i dansk tv med populære programmer som "Ugen Der Gak", "Linen Ud", "FC Lisby" og "Go' Morgen Danmark", holdkaptajn i TV2´s lørdagsshow "Noas ark" og senest vært i det populære TV2 show "Knock Out", hvor Mette Lisby har kendte gæster i stolen. Bl.a Anders Lund Madsen.

Der er altid intelligente pointer, overraskende betragtninger og masser af veloplagt verbal humor, når Mette Lisby går på scenen. Hun er i konstant fornyelse, og fastholder publikum i et jernhårdt greb fra start til slut.

Også som konferencier er hun uforlignelig; hun målretter gerne dele af sit hsow til det enkelte firma efter nærmere aftaler.

Mette Lisby er blevet folkeeje - dejlig og morsom ...

Som den første kvindelige stand-upper tog Mette Lisby landet med storm i et forrygende 2 timers show.

Her beviste Mette Lisby at hun stadig hører til blandt de absoult top stand-uppere og at hendes tekster vækker genkendelse og går rent end hos publikum i alle aldre.

Formen er den friske og flabede, de fleste husker fra "Ugen Der Gak" - serveret med den sødme og lethed, der kendertegner Mette Lisbys professionelle stil.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Mette Lisby Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!