Michael Carøe

Michael Carøe

Entertainer, sanger, komiker og supercrooner

Mød Danmarks svar på Frank Sinatra! Michael Carøe er musikkens og sangens troldmand. Han mestrer croonerens og underholderens rolle til fulde.

Michael Carøe er en dansk entertainer, sanger, komiker, tv-vært etc. Han fik sit gennembrud i komiker-trioen Plat og på Kanal 2's Morgenflimmer.
Han har siden beskæftiget sig med forskellige grene inden for underholdningsbranchen. Bl.a. er han en populær crooner, men gør det også stadig som komiker.

Michael Carøe tryllebinder sit publikum, så ingen er i tvivl om, at de med Michael Carøe har fået en oplevelse af de helst store.

En optræden med Michael Carøe fås i forskellige variationer:

1. Michael Carøe med det helt store Las Vegas Show, der inkluderer 14 personer på scenen.

2. Michael Carøe og Guldholdet, som er 6 personer på scenen.

3. Michael Carøe og Mini-Veqas holdet, som er 5 personer på scenen.

4. Michael Carøe som den kompetente og underholdende konferencier og toastmaster aftenen igennem.

Michael Carøe er uddannet skuespiller på Statens Teaterskole.
Dannede humørtrioen PLAT med kollegerne Peter Kær og Mads Keiser, har medvirker i talrige skuespil og en del film, deriblandt Farlig Leg, De Nøgne Træer og Århus By Night.

Michael Carøe er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Som skuespiller har Michael Carøe medvirket i alt lige fra klassikere som Macbeth, over musicals som Evita og Chicago, til Det Kongelige Teaters mega-opsætning af Robin Hood i Dyrehaven.

Michael Carøe har fungeret som konferencier og vært ved et hav af events og Tv-programmer. Senest har især Michael Carøes medvirken i Tv-serien Klovn medført, at han pludselig bliver genkendt de mærkeligste steder rundt om på kloden.

Sang og musik har altid været Michaels faste følgesvende. I mange år har han som sanger og entertainer boltret sig i et univers inspireret af mesteren Frank Sinatra and The Rat Pack’s musikalitet, elegance og humor. Et univers han lystigt udfordrer ved konstant at afsøge alle musikalske stilarter. Egentlig kun begrænset af mottoet: ”It Don’t Mean a Thing – If It Ain’t Got That Swing”.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Michael Carøe Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!