Michelle Birkballe

Michelle Birkballe

blues så hårene rejser sig

Hun forstår at skabe gang i den, og synge en blues, så hårene rejser sig. Michelle SKAL bare opleves live!

Hun er efterhånden ved at være en erfaren dame, hende Michelle Birkballe. Hun sprang ud som fuldtidsmusiker i en alder af bare 17 år, og har siden turneret livligt på landevejen, og spillet alt fra små ydmyge steder som blokvogne, værtshuse, spilleklubber og fængsler. Med årene er de lidt større spillesteder, musikhuse og festivaler blevet besøgt.

Hun har også spillet i udlandet og spillet opvarmning for bl.a. Bon Jovi, Walter Trout og Status Quo. Michelle er blevet kendt for hendes hæse stemme, hendes sjove anekdoter og gode historier. Men ikke mindst hendes sange - som ofte er så hudløst ærlige og går lige i hjertet på publikum - er blevet et af Michelle’s kendetegn. Hun forstår at skabe gang i den, og synge en blues, så hårene rejser sig.

Hun har en indlevelse og passion for blues og rock som kun de færreste kender til. Hun formår at skabe en kontakt mellem hende og publikum som er helt unik. Michelle SKAL bare opleves live!

Michelle’s første 3 albums har været på dansk - 4. album var et blues/rock album på engelsk. I 2015 er Michelle igen album aktuel, og atter på dansk. Albummet er blevet produceret af Billy Cross.

Det bliver et sus af singer/song-writing blues, rock og ikke mindst mange historier, når Michelle og band indtager scenen, med både gamle og nye selvskrevne sange, men også et par fortolkninger ligger på repertoiret.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Michelle Birkballe Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!