Mikkel R. Karlsen

Mikkel R. Karlsen

Psykologisk entertainer

Mikkel R. Karlsen tilbyder dig medrivende og fascinerende live underholdning, som du aldrig har det oplevet før. Set på bl.a. DR1, TV2 og CANAL 9.

Mikkel R. Karlsen er en fremadstormende hypnotisør og psykologisk entertainer på den danske underholdningscene og hans ekspertise indenfor hypnose og psykologi gør ham i stand til skabe en oplevelse udover det sædvanlige.

En uforglemmelig oplevelse
Mikkels unikke show får medarbejdere, kunder og kollegaer til at sænke paraderne og skaber en sublim stemning og energi. Book Mikkel R. Karlsen hvad enten du afholder en intim fest for dine nærmeste venner og familie eller står for årets store firmafest. Så er publikum garanteret en unik og uforglemmelig oplevelse!

SHOW I: TANKEKONTROL
Forudsigelser, suggestioner og tankelæsning. Dette er det tætteste, du nogensinde kommer på ægte tankekontrol. Set på bl.a. DR1, TV2 og CANAL 9.

Vær vidne til det umulige
Dine gæster vil blive forbløffede og fascinerede, når Mikkel fortæller den eksakte fødselsdag på en person, han lige har mødt; når han ved brug af hypnose får folk til at glemme deres eget navn; når han forudsiger en række tilfældige begivenheder, som sker under showet, eller når han finder frem til og beskriver en persons lykkeligste barndomsminde.

Eksklusiv underholdning
Mikkel R. Karlsens TANKEKONTROL er den perfekte underholdning for alt fra små grupper, bestyrelser, konferencer og julefrokoster til virksomheds- og firmafester.

Mikkel R. Karlsen har med stor succes optrådt for firmaer som Siemens, Alm. Brand, Nordea og TV2 – og nu har du muligheden for at booke ham til dit event og sikre dine gæster eller medarbejdere en oplevelse for livet. Showet kan udføres på engelsk.

SHOW II: HYPNOSESHOW

Kan mennesker hypnotiseres til at glemme et tal eller deres eget navn? Til at sidde fast til en stol? Til at hallucinere? Til at tro at de er hemmelige agenter? Eller til at spise løg i den tro, at det er æbler? Svaret er et rungende “JA!”

Mikkel R. Karlsens hypnoseshow er en nyskabelse på den danske underholdningsscene. Med en dynamisk og kreativ tilgang til disciplinen er han med til at sætte standarden for udformningen af hypnoseshows i Danmark.

Showet er således både involverende, fascinerende og top-underholdende.

Morsomt og tankevækkende
Mikkel R. Karlsens hypnose tilbyder imidlertid ikke blot en god gang træning af lattermusklerne ved synet af ens ven, kollega eller familiemedlem i gang med mærkværdige trancestunts på scenen.
Showets viser også, hvordan vores forståelse af virkeligheden kan ændres og styres. Dette er hypnose i dens rå form. Hverken mere eller mindre. Det er hæsblæsende, tankevækkende og hylende morsomt.

Showet kan skræddersyes til dit arrangement
Hypnoseshowet er ideelt for større forsamlinger på op til 1000 tilskuere. Samtidig er showet meget fleksibelt og kan skræddersyes efter netop dit event.

Hele showet er bygget op på en etisk og forsvarlig måde og pakket ind i en ikke-udleverende tone, hvilket vil sikre, at alle dine alle gæster vil få en fantastisk og mindeværdig hypnoseoplevelse, som de vil tale positivt om lang tid fremover.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Mikkel R. Karlsen Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!