Mystiske Mr. Mox

Mystiske Mr. Mox

Tryllekunstner

Der vil uden tvivl være magi i luften når Mystiske Mr. Mox (kendt fra flere tv shows) trykker den af. Man kan som publikummer ikke undgå at blive revet med af den magiske stemning, og i nogen tilfælde kan man også risikere at blive hevet op på scenen og lagt i trance og begynde at svæve.

Som Mox selv siger ”I min verden er intet umuligt så alt kan ske” – men kig selv forbi og bedøm med dine egne øjne. Der venter alle en uforglemmelig magisk fortryllende oplevelse.

Stand-Up Magi
De kvikke bemærkninger fra standup scenen, blandet godt sammen med heftige magiske trix er nogenlunde hvad man kan forvente sig af standup-magi showet. Dette er showet der pepper publikummet op, samler folk og får dem til at grine sammen. Festens midtpunkt inddrages ofte i nogle af numrene, hvilket gør det hele noget mere festligt. Showet kan have en varighed ml. 15-45 min. Alt efter situationen og publikum.

Close Up Magi
Hold nu fast, nu sker det lige foran næsen…
Magien sker tæt på og lige foran. Her trylles der helt nede ved bordene og miraklerne sker lige her og nu. Her opleves magi på tætteste hold. Fx korttrix i bedste gamblerstil. Godt til receptioner, messer, konferencer og evt. som supplement til stand-up magi showet.

Las Vegas Style
Showet til det store publikum. Trylleri med duer papegøjer, røg/ild og imponerende magi i stor stil.Oplev en svævende assistent live. Dette er showet der bringer numrene på scenen, som ellers kun ses i tv. Dette er showet der kombinerer dans, koreografi og elegant magi med showtech i form af lækkert lys, pumpende lyd og et væld af toptrimmet showdans.
Dette show kræver scene på min. 4x4 m.

Børnetrylleri
Top tunet underholdning specielt målrettet det unge publikum/familien. Under showet vil der være medhjælpende børn på scenen som også selv med til at trylle. Publikummet aktiveres og lattermusklerne kører på højtryk - med garanti! Børneshowet indeholder udover fantastiske magiske mirakler. Ballonfigurer kreeres til de medhjælpende, men en mulighed er også at give samtlige børn en ballon med hjem.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Mystiske Mr. Mox Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen>

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!