Nice Little Penguins

Nice Little Penguins

Koncertnavn - Flying

Pingviner genindspiller evergreen - Genindspilning af Nice Little Penguins’ 1994-kæmpehit ”Flying” markerer 20-års jubilæum

Den helt nye genindspilning af Nice Little Penguins' 1994-hit markerer ikke kun 20-årsdagen for udgivelsen, men også at Nice Little Penguins' originale besætning kan fejre 30-års jubilæum som band. Trioen mødtes i 1984, hvor de var backingmusikere for sangerinden Ania Sandig.

Uden for Danmark er Nice Little Penguins især kendt for den iørefaldende lille popsang, der nu må karakteriseres som en evergreen. To årtier efter udgivelsen svæver ”Flying” stadig rundt i æteren over hele verden. Og på trods af (eller måske på grund af) det fraværet af en officiel video, har sangen levet sit eget liv på YouTube, hvor utallige mennesker fra forskellige lande uploader deres egne hjemmelavede videoer og musikalske fortolkninger af sangen. Nu kommer der – med 20 års forsinkelse – endelig en officiel video, og det skal blive spændende at se, om også den vil gå verden rundt.

Tilbage i halvfemserne, da "Flying" blev et hit i såvel Danmark som i flere europæiske lande og i Asien, blev Nice Little Penguins signet af BMG Tyskland. Og ved siden af en flittig turnéaktivitet herhjemme, optrådte gruppen også ved koncerter og tv-shows uden for landets grænser. ”Flying” toppede suverænt DR’s 1994-playliste, albummet gik platin, og bandet blev nomineret i fire kategorier ved de danske Grammy Awards.

Siden Nice Little Penguins lå øverst på de danske hitlister i 1993 med debutsinglen "Rain Keeps On Falling" fra albummet ”Beat Music”, har trioen udgivet otte albums. Og ud over at spille på klubber, spillesteder og festivaler af alle slags og størrelser, har trioen igennem alle årene skrevet og indspillet sange af høj kvalitet.

Glæden ved at spille og lave musik er intakt, og når Nice Little Penguins i ny og næ tager ud og spiller, er det med samme line-up som for 30 år siden, nemlig med bassist Bo Feierskov og brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis guitar og trommer.

BookNice Little Penguins på tlf. 7020 364870203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Nice Little Penguins Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!