Papkasseshow

Papkasseshow

Ud af kassen - Og op i den filosofiske helikopter

To kunstnere og en filosof stiller op sammen, med en musikalsk og filosofisk udflugt til verdens bedste arbejdsplads, hvor innovation, omstillingsparathed, engagement og produktudvikling er resultat af leg og improvisation.

Papkasseshow har 15 års erfaringer med at lege med sit publikum med brug af musik og humor, fra små firmaarrangementer til store festivaler.

Kim Gørtz er uddannet i filosofi og psykologi. Han har i mange år forsket i og udgivet mange bøger og artikler om bl.a. ledelsesudvikling, coaching og værdiprocesser. Han er kendt for at afholde underholdende og tankevækkende foredrag og workshops.

I dette nye musikalsk – filosofiske ”foredrag” blander de tre underholdning, filosofiske refleksion og en række forskellige improvisationer/øvelser med publikum, for at formidle en række vigtige pointer:

- At vi bliver mere innovative hvis vi ikke er bange for at fejle og prøve nye ting af

- At udvikle evnen til at lytte og tilpasse sig et fælles flow, åbner nye muligheder og veje for en organisation

- At bruge nye perspektiver og opfattelser kan skabe udvikling og forandring.

- At leg med rytme og ord kan skabe nye forståelser og nye relationer

Deltagerne vil få mulighed for at aktivere og synliggøre kompetencer, som de måske ikke er vant til at bruge i en arbejdssammenhæng.

Både Kim Gørtz og Papkasseshow er vant til, at tilpasse deres oplæg og optræden til deres publikum, og kan sætte fokus på de temaer som har særlig relevans for et bestemt publikum.

- Morten er foruden Adjunkt at UCC, pædagoguddannelsen København

- Kim Dalum er foruden uddannet Processkonsulent og praktiserende coach.

- Kim Gørtz er rådgivningsekspert og seniorkonsulent ved Copenhagen Coaching Center og uddannet i filosofi og psykologi fra Københavns Universitet. Han har i mange år været ansat på Copenhagen Business School, og afsluttede i 2008 et treårigt ph.d.-forskningsprojekt med fokus på kommunikation, rådgivning og ledelsescoaching med Nordea som værtsvirksomhed. Kim har udgivet flere bøger og artikler om coaching, ledelse, værdiarbejde og anvendelsen af filosofiske tanker i erhvervslivet. Han holder hyppigt foredrag, seminarer og kurser om kommunikation, rådgivning og coaching.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Papkasseshow Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!