Rockabilly Heart

Rockabilly Heart

Rockabilly- og rock 'n' roll

Danmarks countrydronning Tamra Rosanes og den ukronede konge af kontrabas og kogebøger, Carsten Olsen – Den Skaldede Kok, har sammen med Danmarks dygtigste rock’n’ roll pianist,
Morten Wittrock, skabt ROCKABILLY HEART.

Debutalbummet, som allerede nu er forud bestil i ikke minder end 2.000 eksemplar, udkommer og indeholder nogle af rockabilly- og rock ’n’ roll-genrens allerstørste hits. De tre er netop hjemvendt fra en længere inspirationstur til rockabillys fødested og nuværende mekka, Memphis, Tennessee.
Det blev til et visit i Sun Studios hvor stjerner som Johnny Cash, Elvis Presley og Jerry Lee Lewis startede deres karrierer. . Rockabilly Heart var derudover i studiet i Nashville med saxofonisten Jim Hoke, mundharpe-legenden Charlie McCoy og Garth Brooks guitarist Chris Leuzinger.

Under danske himmelstrøg har Jens Runge, samt Shubiduas Peter Andersen bidraget til den kommende plade som også er med på scenen når ROCKABILLY HEART optræder live.

Tamra Rosanes kommer med et hav af guld- og platinplader, en Danish Music Award, samt en nyligt udgivet opsamlingsplade i forbindelse med hendes 40 års jubilæum. Hun sang country-genren til Danmark som blot 20-årig og har siden også taget initiativ til super-trioen Cowgirls, som hun dannede med Sanne Salomonsen og Lis Sørensen.

TRACKS PÅ ALBUMMET BL.A.: ”GREAT BALL´S OF FIRE” – ”BE BOP A LULA” – ”TUTTIFRUTTI”
– ”DON´T BE CRUEL” ”SHAKE RATTLE AND ROLL”.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Rockabilly Heart Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!